- Konu Sahibi feracecandir
-
40 a satıyoruum aslında madem kapanıyorsun düşünürsen biraz yardımcı olurum.[/QUOT
baharda giyilirmi kışlıkmı acaba
Eki Görüntüle 1098671 Eki Görüntüle 1098670 Eki Görüntüle 1098669 bnde bu tip şeyler var cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713888 detaylar ve daha fazlası bu linkte:)
Eki Görüntüle 1099001 Eki Görüntüle 1099002 Eki Görüntüle 1099003 Eki Görüntüle 1099004 Eki Görüntüle 1099005 canım bendede bunlar var kumasları kalın deil ve sayılı giyindi ikiside 40 bedene cok hoş olur büyük kapsonlu çok güzel özellikle cok spor tek renk siyahta cok sık ve kaliteli sana çok uyguna veririm canım düşünürsen[/QUOne kadar düşünüyosun canım fiyatlarını
demek yeni kapanıyorsun. bnden bişiler beğenrsen şal veya eşarp hangisini dilersen kendmden bi tanede hediye yollarım cnm. allah kabul etsin şmdiden:)
Eki Görüntüle 1098671 Eki Görüntüle 1098670 Eki Görüntüle 1098669 bnde bu tip şeyler var cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713888 detaylar ve daha fazlası bu linkte:)
38 beden cnm. 40 liradan veriyorum. boyu bileğe kadar cnm benm boyum 1.60 bana tam gelio. rengi pudra bileyeli ekru renginde yakasnda taş ve inci dizili. içli dışlı yelekli gbi duruyor ama öle deil. tek parça yani.bisoluk canım şu ilk elbise hoşuma gitti...ne kadar fiyatı???
bedeni vs bilgilerini yazarmısın..boyu kaç cm mesela...bedeni kaç...
kumaşı nasıl bişey...detaylıca yazarsan sevinirim..
bisoluk canım şu ilk elbise hoşuma gitti...ne kadar fiyatı???
bedeni vs bilgilerini yazarmısın..boyu kaç cm mesela...bedeni kaç...
kumaşı nasıl bişey...detaylıca yazarsan sevinirim..
38 beden cnm. 40 liradan veriyorum. boyu bileğe kadar cnm benm boyum 1.60 bana tam gelio. rengi pudra bileyeli ekru renginde yakasnda taş ve inci dizili. içli dışlı yelekli gbi duruyor ama öle deil. tek parça yani.
etiketli ztn o sıfır hiç giyilmedi.
hediye geldi giyemeden ben kilo aldımkısmet işte..
cnm linke girdiysen yazlık bedenine uygun pudra renk zühre kapla bitane krem yazlık kap var. ikiside ince. astarsz.saol canım kapanalı oldu baya ama kıyafet sorun oluyo sonradan kapanıncailgine teşekkür ederim ama tunik yazlık uzun şeyler lazım bana
mrb arkadaşlar ben yeni kapandım fazla bi kıafetim yok eğer sizde 38-40 bedene uygun tesettür kıyafetler varsa az kullanılmış alabilirim.öalum tesettür kıyafetler pek .bi pahalı tunik olur uzun hırka olur spor bişeyler
40 a satıyoruum aslında madem kapanıyorsun düşünürsen biraz yardımcı olurum.[/QUOT
baharda giyilirmi kışlıkmı acaba
Canım iki parça ekledimbi bak bakalım ,bu arada tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?