tesettür kıyafet arıyorum

40 a satıyoruum aslında madem kapanıyorsun düşünürsen biraz yardımcı olurum.[/QUOT

baharda giyilirmi kışlıkmı acaba

Baharlık kışın giyilmez lykralı astarlı içi şu şekilde
$kap 003.jpg

miss yağmurum web sitesine girersen detaylı kumaşu felan yazıyor

Bilmiyorum size uyar mı ancak bende hiç kullanılmamış 2 tane ince kumaştan tam yazın giymeye uygun 38 ve dar 40 giyenlere uygun uzun elbise var

$image.jpg $image.jpg

Sıfırlar fiyat 15 tl

$Görüntü0283.jpg $Görüntü0285.jpg $kaaaa.jpg $kaaaaaaaaa.jpg $kaaaaaaaaaaaaaaa.jpg canım bendede bunlar var kumasları kalın deil ve sayılı giyindi ikiside 40 bedene cok hoş olur büyük kapsonlu çok güzel özellikle cok spor tek renk siyahta cok sık ve kaliteli sana çok uyguna veririm canım düşünürsen

demek yeni kapanıyorsun. bnden bişiler beğenrsen şal veya eşarp hangisini dilersen kendmden bi tanede hediye yollarım cnm. allah kabul etsin şmdiden:):52::52::46::46::46::46:

saol canım kapanalı oldu baya ama kıyafet sorun oluyo sonradan kapanınca:(ilgine teşekkür ederim ama tunik yazlık uzun şeyler lazım bana

Cnm bndede bir kap var çok şeker ekoseli tekbir marka ..38beden ama geniş 40a olur .. Ve birde elbise tunik var ,

bisoluk canım şu ilk elbise hoşuma gitti...ne kadar fiyatı???
bedeni vs bilgilerini yazarmısın..boyu kaç cm mesela...bedeni kaç...
kumaşı nasıl bişey...detaylıca yazarsan sevinirim..
38 beden cnm. 40 liradan veriyorum. boyu bileğe kadar cnm benm boyum 1.60 bana tam gelio. rengi pudra bileyeli ekru renginde yakasnda taş ve inci dizili. içli dışlı yelekli gbi duruyor ama öle deil. tek parça yani.
etiketli ztn o sıfır hiç giyilmedi.
hediye geldi giyemeden ben kilo aldım:( kısmet işte..

38 beden cnm. 40 liradan veriyorum. boyu bileğe kadar cnm benm boyum 1.60 bana tam gelio. rengi pudra bileyeli ekru renginde yakasnda taş ve inci dizili. içli dışlı yelekli gbi duruyor ama öle deil. tek parça yani.
etiketli ztn o sıfır hiç giyilmedi.
hediye geldi giyemeden ben kilo aldım:( kısmet işte..

çok şıkmış çok beğendim canım ama benim boyum 1,72 bana olmaz...:50:
bedenim de 40...güzel elbiseymiş gerçekten çok zarif, sade ve şık...:43:

Canım bu tunik kap ekoseli olan keten terletmiyor ,ben 4,5kere giydim ...38beden ama ben 40nedenken bna oluyordu ;)tekbir markalı ..ilgilenırsen burdauım
Yeşil elbisede üstte çoook tatlı duruyor ,ben pantolon üstüne giyiyordum ;)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.jpg
    $image.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $image.jpg
    $image.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 42
mrb arkadaşlar ben yeni kapandım fazla bi kıafetim yok eğer sizde 38-40 bedene uygun tesettür kıyafetler varsa az kullanılmış alabilirim.öalum tesettür kıyafetler pek .bi pahalı tunik olur uzun hırka olur spor bişeyler

canım begenmedinmi ekledikleerimi siyahla siyahbeyaz spor olan çok uyguna verebilirim yazında kullanabilirsin

Back