tesettür kıyafet arıyorum

feracecandir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
454
35
53
34
Ankara
mrb arkadaşlar ben yeni kapandım fazla bi kıafetim yok eğer sizde 38-40 bedene uygun tesettür kıyafetler varsa az kullanılmış alabilirim.öalum tesettür kıyafetler pek .bi pahalı tunik olur uzun hırka olur spor bişeyler

Miss yağmur kap var 40 beden Hiç kullanılmadı bu model

Buda modanur uzun ceket resimdeki kadar parlak değil flaş patlayınca parladı kullanılmış 38 - 40

Nubuk dantel elbise buda kullanılmış 38 -40

Eklentiler

• $IMG_0802.jpg
    154,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG_0778.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 75
mrb ben dün ilanınıza msj bırakmıştım tunikle ilgili fiyatı nedir acaba
Lacivert kemerli olanı kastediyorsun değil mi. Emin olmak için cevaba resmini koymuştum ama bildirim almadınız mı acaba. O pardesü Araboy, sadece bir iki kez giyildi. Düğmeleri içeri dışarı alınabiliyor 40 bedene kadar uyar. Fiyatına 50 tl demiştim ama kapanmamıza katkım olsun isterim. 35 e verebilirim bir de başörtü hediye ederim dusunurseniz

ben tunikten bahsediyorum nar çiçeğisanırım rengi lacivert kuşaklı.pardesü bu mesvsimde giyilirmi acaba kalınmı

hmm evet canım sanırım bol olur biraz.Çok pahalı almıştım etiketiNDE M YAZIYOR ama 42 bedenim şu an oluyor bana sana uygun olan siyah hırka var uzun gri beyaz fırfırlı olan çokta uygun yazdım

hmm evet canım sanırım bol olur biraz.Çok pahalı almıştım etiketiNDE M YAZIYOR ama 42 bedenim şu an oluyor bana sana uygun olan siyah hırka var uzun gri beyaz fırfırlı olan çokta uygun yazdım

canım sana zahmet olmazsa bi musait vaktinde üst bedenibende m giyiyorum bi ölçsen olurmu:) bende m giyiyorum ama 42 beden deyince kafam karıştı çokta beğenmiştim ama

canım sana zahmet olmazsa bi musait vaktinde üst bedenibende m giyiyorum bi ölçsen olurmu:) bende m giyiyorum ama 42 beden deyince kafam karıştı çokta beğenmiştim ama

tamam canım koltuk altından koltuk altına belini ve boyunu ölçerim ama akşam şu an işteyim olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…