- Konu Sahibi feracecandir
-
mrb arkadaşlar ben yeni kapandım fazla bi kıafetim yok eğer sizde 38-40 bedene uygun tesettür kıyafetler varsa az kullanılmış alabilirim.öalum tesettür kıyafetler pek .bi pahalı tunik olur uzun hırka olur spor bişeyler
mrb arkadaşlar ben yeni kapandım fazla bi kıafetim yok eğer sizde 38-40 bedene uygun tesettür kıyafetler varsa az kullanılmış alabilirim.öalum tesettür kıyafetler pek .bi pahalı tunik olur uzun hırka olur spor bişeyler
Lacivert kemerli olanı kastediyorsun değil mi. Emin olmak için cevaba resmini koymuştum ama bildirim almadınız mı acaba. O pardesü Araboy, sadece bir iki kez giyildi. Düğmeleri içeri dışarı alınabiliyor 40 bedene kadar uyar. Fiyatına 50 tl demiştim ama kapanmamıza katkım olsun isterim. 35 e verebilirim bir de başörtü hediye ederim dusunursenizmrb ben dün ilanınıza msj bırakmıştım tunikle ilgili fiyatı nedir acaba
Lacivert kemerli olanı kastediyorsun değil mi. Emin olmak için cevaba resmini koymuştum ama bildirim almadınız mı acaba. O pardesü Araboy, sadece bir iki kez giyildi. Düğmeleri içeri dışarı alınabiliyor 40 bedene kadar uyar. Fiyatına 50 tl demiştim ama kapanmamıza katkım olsun isterim. 35 e verebilirim bir de başörtü hediye ederim dusunurseniz
Pardesü tam bu mevsimlik ama cok sıcaklarda kullanılmaz sanırım. Tunik için yardımcı olurum. Beğendiysen anlaşırız katkım olsun yeter kiben tunikten bahsediyorum nar çiçeğisanırım rengi lacivert kuşaklı.pardesü bu mesvsimde giyilirmi acaba kalınmı
Canım bende de uygun bişeyler var iki konumada bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669357&page=16
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=670223&page=2
canım çok teşekkür ederim konuna baktım bordo tuniğe bayıldım tam istediğim gibi ama beden sıkıntısı var.benim üst 38 beden.ama basen var o zamanda alt dar oluyo tuniklerde.üstünü baya bi daraltmam gerekir sanırım.
hmm evet canım sanırım bol olur biraz.Çok pahalı almıştım etiketiNDE M YAZIYOR ama 42 bedenim şu an oluyor bana sana uygun olan siyah hırka var uzun gri beyaz fırfırlı olan çokta uygun yazdım
canım sana zahmet olmazsa bi musait vaktinde üst bedenibende m giyiyorum bi ölçsen olurmu:) bende m giyiyorum ama 42 beden deyince kafam karıştı çokta beğenmiştim ama
tamam canım koltuk altından koltuk altına belini ve boyunu ölçerim ama akşam şu an işteyim olurmu ?
kışlık düşünmüyorum canım çok saol ama sağdaki tunik güzel yanları volanlımı eğer düzse o olabilir basenden dolayı yanlar volan olunca giyemiyorum
Miss yağmur kap var 40 beden Hiç kullanılmadı bu model
Eki Görüntüle 1027133
Buda modanur uzun ceket resimdeki kadar parlak değil flaş patlayınca parladı kullanılmış 38 - 40
Eki Görüntüle 1027135
Nubuk dantel elbise buda kullanılmış 38 -40
Eki Görüntüle 1027136
yağmur marka pardesü ne kdar acaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?