Tesettür kına gecesı ıcın tuvalet arıyorum

Bulursun Allah in izniyle... Ama dedigin gibi ya boyu olmuyo ya bedeni beb once diktirdim ama dikemediler boyunu kisa taslarni ozensiz yaptilar sans eseri bu elbiseyi buldum. Sen de bulursun insallah.

merhabalar!Ben,kına kıyafetinin fiyatını öğrenebilir miyim? sevgiler...

450 kiralık olabilir yalnızca ciddi düşünüyorsan bende güzel bi indirim yaparım ayrıca elbisenin altına altın sarısı dore rengi kumlu sim açık abiye ayakkabım var tergan 10cm platform topuk ayrıca takımı çantası da var elbîseyi düşünürsen uygun fîyata bunlarıda kiralarım elbîseyi kiralarsan ama

bende bir elbise var nişanımda giymiştim altı çok kabarık değil ama duruşu çok hoş kına içinde bence uygubn olur istersen bu akşam resimlerini yollayabilirim bu arada elbise 1.70 boya ve 38 bedene uygun

Kızlar kına gecem ıcın uygun fıyata kabarık model bı kınalık bakıyorum .. 38 40 bedenım. Boyum 1.70..

özelden mail adresımı attım canım ben baya kabarık ıstıorum ama yıne de gormek ısterım elbıseyı... Bu arada kayra elbısenın de fotolarını at.. Ben de benımkını atayım sonra

Tesettür tuvalet buldunuz mu acaba benim tuvaletim 2 aylık ve tesettürlü ve bu yılın moda rengi eğer bulmadıysanız ihtiyaçtan dolayı 400 e vereceğim ama bişeylerde yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…