Tesettür kına gecesı ıcın tuvalet arıyorum

Gnrsrf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
100
1
36
Hatay
Kızlar kına gecem ıcın uygun fıyata kabarık model bı kınalık bakıyorum .. 38 40 bedenım. Boyum 1.70..

Gelinlik için mesaj atmıştım kına elbisem tesettürlü tek parça kırmızı önünün tamamı taşlarla işli kollarında ve arkasındada boncuklar var eşarp yaptırdım elbise içi. Elbisenin boncuklarından işletdim Arabistan'dan aldım kira olabilir

daha da ayrıntılı fotoları var gönderirim düşünürseniz tamamı boncuk işleme orijinal ayrıca altına dore rengi şimdi 8 10 cm topuklu platformu olduğu için koşulur bile tergan ayakkabım var açık 40 numara dikdörtgen ve Zincirli çantası da var onlar fa kira olabilir bir kere giyildi

e maıl adresın varsa eger aksam sana resım gönderırım kıyafetı yurtdışından aldım asıl fıyatı 1080 € eger kıyafetı begenırsen konuşuruz elbıse temızdır hıc bır sorunu yoktur. sen bana e maıl adresını özelden yaz ben sana resımlerı gönderırım . Fıyatı da konuşuruz bu arada sen nerde kalıyorsun

Canım cok pahalı gercekten ben cok uygun fıyata bakıyorum ve ozelden mesaj atamıorum malesef

Ben fiyat olarak 1250 tl dusunuyorum. Elbise temizdir kuru temizlemesi de yapilmistir. Begendigin takdirde hemen gonderebilirim. Ama sen halen nerde kaldigini söylemedin eger deneme imkanın varsa gel gör. ..

Canım fıyat olarak cok cok fazla soyledın,, ben onun yarı fıyatına sıfırlarıyla karsılastım ,.. Benım bu kadar param olsa sıfırlarına bakardım zaten.. Ben cok cok uygun fıyatlı olanlara bakıyorum.. Kusura bakma sana da zahmet verdımm :)

Ne demek eğer hoşuna giden bise bulduysan onu al tabii ben çok zorlanmistim tesadufen yurtdisinda buldum cokta beğenerek giydim. Inşallah sen de istediğin gibi bulursun...

Evet hosuna gıden bısey bulmak cok zor hele de tesetturluysen.. Ben cok uyguna da buldum ama ya boyu olmadı ya da bedenı ama vaktım var daha... Rabbım ınsallah hem gonlume hem de butceme gore buldurur :)

Senı de yordum belkı hakkını helal et ınsallah sen de gonlune gore satabılırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…