- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Edebiyatkadini
-
O senşn özgür iraden isteğin cevabını verin ve nasıl istiyorsanız öyle olunSelâmün Aleyküm, lise öğrencisiyim ve tesettüre girmek istiyorum. Annem de dinine bağlı fakat o mesleği nedeni ile tesettürlü değil . Annemin açık benim kapalı olmam nedeniyle çevreden alacağım çeşitli söylemler çekinmeme neden oluyor. Örneğin biryere giderken annemin kot pantolon benim ise siyah ferace ile gezmemin herkes tarafından dikkat çekeceğinden şüphe duyuyorum.
Çok kararsızım, tavsiyeleriniz neler ?
Dediğin gibi olanlar var. Allah için bir şey yaptığında yalnızca Onun rızasını düşün. İnsanların övgülerine de eleştrilerine de kulaklarını kapat. Hakikate odaklan. Allah mücadeleni mübarek etsin kardeşim. Ve sevdikleriyle rızıklandırsın
Takmayın kimseyi ne isterseniz onu yapin anneniz ve siz farklı bireylersiniz canınız ne isterse onu yapın. Benim çevremde var sizin ve annenizin tercihleri gibi yaşayan insanlar. İnanın zerre yadirgamiyorum kimsenin de yadirgamasini hos karşılamam. Bunlar insanlarin bireysel tercihi kimseyi ilgilendirmezSelâmün Aleyküm, lise öğrencisiyim ve tesettüre girmek istiyorum. Annem de dinine bağlı fakat o mesleği nedeni ile tesettürlü değil . Annemin açık benim kapalı olmam nedeniyle çevreden alacağım çeşitli söylemler çekinmeme neden oluyor. Örneğin biryere giderken annemin kot pantolon benim ise siyah ferace ile gezmemin herkes tarafından dikkat çekeceğinden şüphe duyuyorum.
Bence annenle birlikte kapan o zaman daha çok dikkat cekersiniz tövbe ya Allah için yap başkasından cekindiğin için değil.Selâmün Aleyküm, lise öğrencisiyim ve tesettüre girmek istiyorum. Annem de dinine bağlı fakat o mesleği nedeni ile tesettürlü değil . Annemin açık benim kapalı olmam nedeniyle çevreden alacağım çeşitli söylemler çekinmeme neden oluyor. Örneğin biryere giderken annemin kot pantolon benim ise siyah ferace ile gezmemin herkes tarafından dikkat çekeceğinden şüphe duyuyorum.
Senin kararın bunu bu şekilde yargılayamaz kimse yanlış olur. TakmamalısınSelâmün Aleyküm, lise öğrencisiyim ve tesettüre girmek istiyorum. Annem de dinine bağlı fakat o mesleği nedeni ile tesettürlü değil . Annemin açık benim kapalı olmam nedeniyle çevreden alacağım çeşitli söylemler çekinmeme neden oluyor. Örneğin biryere giderken annemin kot pantolon benim ise siyah ferace ile gezmemin herkes tarafından dikkat çekeceğinden şüphe duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?