• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TESETTÜR HAKKINDA

Selâmün Aleyküm, lise öğrencisiyim ve tesettüre girmek istiyorum. Annem de dinine bağlı fakat o mesleği nedeni ile tesettürlü değil . Annemin açık benim kapalı olmam nedeniyle çevreden alacağım çeşitli söylemler çekinmeme neden oluyor. Örneğin biryere giderken annemin kot pantolon benim ise siyah ferace ile gezmemin herkes tarafından dikkat çekeceğinden şüphe duyuyorum.
Çok kararsızım, tavsiyeleriniz neler ?:KK43:
Sanmam herkrs kendinden sorumlu... elalem herseyi soyler siz umursanayin

Önemli olan senin kararların açık olmak nasıl bir tercih ise kapalı olmak da tercihtir.

İnsanların fütursuzca yorumlarına maruz kalırsın orası aşikar hele birde ortamınız genel itibari ile açık insanlardan oluşuyorsa.

Kulak asmayacaksın kararının arkasında duracaksın. Net.

evet herkes tarafından çok dikkat çekecek, bu aldığın kararı etkilecekse zaten emin değilsin demektir.. emin olmadığın şeyi de yapma, hele hele açıklıktan feraceye uzanan gayet radikal bir değişimle.. kararsızsan aşama aşama git.. rahat hissettiğin kıyafette karar kılarsın..

Allah Allah niye tartisma cikarmak istesin ki? Sordugu soru kapanayim mi gunah mi vs degil??
Annem acik ben kapansam dikkat ceker miyim diyor.
Polemikten o kadar korkuyorsaniz evet ya da hayir deyin geçin.
Bakin ben korkmuyorum uzun uzun yazdim o sebeple :))))
Konu sahibi bence tuhaf olmaz niye olsun ki

Önemli olan senin kararların açık olmak nasıl bir tercih ise kapalı olmak da tercihtir.

İnsanların fütursuzca yorumlarına maruz kalırsın orası aşikar hele birde ortamınız genel itibari ile açık insanlardan oluşuyorsa.

Kulak asmayacaksın kararının arkasında duracaksın. Net.

Bu yorum için teşekkürler ...

Son düzenleme:
Allah Allah niye tartisma cikarmak istesin ki? Sordugu soru kapanayim mi gunah mi vs degil??
Annem acik ben kapansam dikkat ceker miyim diyor.
Polemikten o kadar korkuyorsaniz evet ya da hayir deyin geçin.
Bakin ben korkmuyorum uzun uzun yazdim o sebeple :))))
Konu sahibi bence tuhaf olmaz niye olsun ki

Gerçekten çok sağolun. :KK200: İnsanların bu kadar anlayışsız olması üzücü...

Bence rahatsız olacaksın böyle birşey yaparsan
Denemek istiyorsan dene içinde kalmasın tabi

Back