• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TESETTÜR HAKKINDA

Selâmün Aleyküm, lise öğrencisiyim ve tesettüre girmek istiyorum. Annem de dinine bağlı fakat o mesleği nedeni ile tesettürlü değil . Annemin açık benim kapalı olmam nedeniyle çevreden alacağım çeşitli söylemler çekinmeme neden oluyor. Örneğin biryere giderken annemin kot pantolon benim ise siyah ferace ile gezmemin herkes tarafından dikkat çekeceğinden şüphe duyuyorum.
Çok kararsızım, tavsiyeleriniz neler ?:KK43:
O senşn özgür iraden isteğin cevabını verin ve nasıl istiyorsanız öyle olun

Bu karar sana ait ayrica annenin acik senin kapali olman kimseyi ilgilendirmez bunun tam tersi ornegi dolu sonucta... Yalniz yasin ufak biraz daha dusun kararini... Bi kapan bi acil bana dogru gelmiyor kararini gozden gecir eminsen kismeyi takma....

Selâmün Aleyküm, lise öğrencisiyim ve tesettüre girmek istiyorum. Annem de dinine bağlı fakat o mesleği nedeni ile tesettürlü değil . Annemin açık benim kapalı olmam nedeniyle çevreden alacağım çeşitli söylemler çekinmeme neden oluyor. Örneğin biryere giderken annemin kot pantolon benim ise siyah ferace ile gezmemin herkes tarafından dikkat çekeceğinden şüphe duyuyorum.
Takmayın kimseyi ne isterseniz onu yapin anneniz ve siz farklı bireylersiniz canınız ne isterse onu yapın. Benim çevremde var sizin ve annenizin tercihleri gibi yaşayan insanlar. İnanın zerre yadirgamiyorum kimsenin de yadirgamasini hos karşılamam. Bunlar insanlarin bireysel tercihi kimseyi ilgilendirmez;)

Bence annenle birlikte kapan o zaman daha çok dikkat cekersiniz tövbe ya Allah için yap başkasından cekindiğin için değil.

• Beğen
Reactions: 114
Senin kararın bunu bu şekilde yargılayamaz kimse yanlış olur. Takmamalısın

Bir sürü öyle insan var. Herkesin kendi iradesi. Benim abimle bile fikirlerim o kadar o kadar zıt ki yani normal böyle şeyler bence :) Herkes ailesiyle aynı fikre sahip olacak değil.
Sen ne istiyorsan onu yapmalısın.

Konu sahte ya da değil bilemiyorum.
Çevremde böyle biri vardı iki kız kardeş kapandı anneleri hala açık hiç sorun olmadı. Kapanacaksınız kendi içinizden geldiği için kapanın .

Back