• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri tesettür gelinlik...

katremm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
14
0
86
37
İstanbul
selamlar arkadaşlar...
ocak sonu gibi düğünüm var, netten tesettür gelinlik modellerine bakayım dedim ama hep aynı modeller ve hiç güzel değillerakannehir sizden ricam tesettür gelinlik modellerini paylaşabilirmisiniz yada istanbul içinde bildiğiniz bi moda evi varmı güzel tesettürgelinlik diken

ben netten açık bi gelinlik beğendim
gelinlikçiye gittim ve onun kapalı modelini diktiriyorum cnm
öyle yapabilirsin

bnde nişanlığımı gelinlik gibi diktirdim. beğendiğim model açıktı gelinlikçiye kapalısını diktirdim harika oldu.
netten bakarken tümüne takılma, nebileyim bi tanesinin eteklerini beğenirsin diğerinin üst kısmını birisinin güpürünü sen hepsini at flashına götür gelinlikçiye göster böle böle istiyorum die onlar sana yardımcı oluyolar.
ben bolerolu hiç beğenmiyrum o yüzden beğendiğim modeli kollu ve hakim yaka diktirdim hayalimdekini anlattım tam istediğim gibi diktiler herkes çok beğendi. gelinliğimi de aynı yere diktiricem inş.
nette ararken tesettür gelinlik yazarsan hiç güzel şeyler çıkmaz karşına ararken sadece gelinlik yaz =)
bir de nette bakmakla kalma gelinlikçileri gez ordaki katologlara da bak ordakilerle konuş çok faydası oluyo

tesettur-gelinlik.jpg

hmm evet haklısınız öyle yapıcaz artık teşekkürler ilginize, insan çok panik oluyor ya farklı heycanlara.s daha 3 ay var ama şimdiden baksammı acaba yoksa erkenmı daha:1rolleyes:

arkadaşlar ben bu konuyu gördm ve gerçekten hoşunuza gideceğine emin olduğum modeller var fakat yeni üye oldum nasıl resimleri eklicem :( bilmiyorm çok utandım vallaha:kedi:

Defilee Başlıyoooorr...hihoyyyt

Eklentiler

• $007turban.jpg
    $007turban.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 150
  • $015turban.jpg
    $015turban.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 127
  • $033turban.jpg
    $033turban.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 131
Devamıda var

Eklentiler

• $046turban.jpg
    $046turban.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 120
  • $047turban.jpg
    $047turban.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 132
  • $054turban.jpg
    $054turban.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 117
  • $060turban.jpg
    $060turban.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 131
  • $069turban.jpg
    $069turban.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 125
Devamı...

Eklentiler

• $078turban.jpg
    $078turban.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $227turban.jpg
    $227turban.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $240turban.jpg
    $240turban.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 67
  • $256turban.jpg
    $256turban.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $267turban.jpg
    $267turban.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 69
ben gelinliğimi tesettürlü hale çevirttim kol diktirttim falan. herkes bayılmıştı.sanada mutluluklar dilerim canım...

Back