Gelinlik Modelleri tesettür gelinliğim

maşallah çok güzel ve hoş olmuşsun şimdiki aklım olsa bende kesinlikle bolerosuz model seçerdim ama o zaman pek yoktu bolerosuz....ayrıca seni kendime benzettimmutluluklar diliyorum...

bolero sevmediğim için üst kısmını kapattırdım içime de sindi

canım benım maaasallah ne guzel bı kızsın sen ole allah esıne bagıslasın ınan bayıldım ben kendımı guzel sanırdım ama sen bendende guzelsın valla bayıldım perı kızı gıbı olmussun senın kız kardesın falan varmı erkek kardesıme kız arıyorumda senın gıbı gormedım ben konyalıyım kardesım turk telekomda muhendıs yakısıklıdır senı kacırdık kardesın varmı ya bayıldı valla hayranlıgımı gızleyemıyorum kendıne nazar duası oku nazar degerım

resimdeki senmisin gercekten cok hossun MASSALLAH...ben manken felan sandimda yorumlara bakinca sen oldugunu anladim...nazar boncugu felan tak esin cok sansli umarim kiymetini bilirALLAH MUTLU MESUT ETSIN...AMIN
bu arada gelinliginde cok guzel...cok yakismis...

Son düzenleme:
çok güzel bir gelin olmuşsunuz..gelinlik dışında türbanının üstündeki detaylar hoşuma gitti..

mutluluklar diliyorum:)

demekki neymis bolerosuz da gelinlikler varmis tesetturlu gelinler icin:) gayet hos bir sekilde kapanmissin... bu arada yuzun nekadar sirin, cok masum gorunuyorsun maasallah:)
mutluluklar

gelinliğin harika sanada çok yakışmış mutluluklar

maalesef canım kız kardeş yok :) tesekkür ederim yorumuniçingören gözlerin güzelliği o

teşekkür ederim hepinize gelinlikçi bolerolu konusunda ısrarlıydı çünkü kiraladım gelinliği ve başkasına satması zor olacaktı yok güzel olmaz kapatınca herkes bolerolu giyio falan dedi ama ben ısrar ettim kapansın diye ilk basta korktum istediğim gibi olmayacak diye ama Allaha şükür güzel yaptı.siz gel,nliği beğenin bolero istemiyosanızda güzel yapacağına emin olduğunuz bi yerse kapattırın derim ben ben emin değildim gerçi ama şans işte anlattığım gibi güzel yaptılar.

çok güzel olmuşsun canım mutluluklar.aslanda resmini daha yakından görmek istrdim ben de model arayışındayım da pek anlaşılamıyor

bayldım ya çok güzel bir kızsın maşallah eşinde çok şanslı umarım değerini bilir sonsuz mutluluklar

Çok hoşş
Allah mutlulugunuzu daim etsin

çok güzelsin maşaallah çok zarifmiş gelinliğin..
üstü bütün olması çok güzel olmuş.. bende sevmiyorum bolero falan..
mutluluğunuz daim olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…