• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Tesettür gelin olacaklardan yardım istiyorum son 35 gün:(

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
Arldaşşlar kapalı gelinlikte eşarbı kuaförler bağlıyor demi vede bozulmaması için önüne birşey koyuyormsunuz..kimisi film koyuyor..eşarbımın kaymaması için,,ve önünün bozulmaması için ne yapmam lazım yardım istiyorum..ben çene altından bağlayacam eşarbımı kulaktan hizalı istemiyorum
 
Eşarp yapılmıyor bildiğim kadarı ile sizden gelinliğe uygun bi kumaş isteyeceklerdir. Film dediğiniz sabitleyicilerden kuaförde bulunur talep edersen kullanabilirsiniz.
Kayma ihtimali olmaz bile dikiliyor çünkü kumaş şekil verilirken bonenize.
 
cnm benim kuaförüm önüne bir şey koymadı. şu ucuz saten eşarplardan aldırmıştı. iğne kullanmadı, boneye dikmişti.
 
tesettürlü arkadaşlar gelinliklerinde hangi tur kumaştan türbanı tercıh ettıler veya edecekler, gelınlıgım dantel, ve saten başörtü cok parlak olacak, şifonda kulakları falan bellı edıyor yanı iç gösterıyor kotu bır goruntuye neden oluyor, bir de sıfona sekıl vermesı de zor.
saten basortulerın onunu de kuaforler pek guzl yapamıyorlar gercı kocaman acılıyor basortunun ön kısmı,yarın gelınlıgımı teslım alacagım bu yuzden fıkırlerı beklıyorum. sizler ne tur eşarp tercıh ettınız memnun kalıp kalmadıgınız yönler?
 
Back