Nişanlım bazı kararları değiştirmek istiyor bu nişanı atmamiza kadar gidebilir lutfen yardım

Yani cok sacma..
iliski yasiyorsunuz .ve gusul almiyorsunuz
trafik kazasinida iliski yasamaya degilde cunupluge baglamis gibisiniz ...
adam resmen sizi kekliyor.. valla degil uzulup trip atmak 7. Kattan atlasa yapmazdim... simdi kapanip dugunde acilip sonra tekrar kapanicakmisiniz simdi.. bari dugunden sonra kapansaydiniz.. bari imam nikahi kiyin simdiden.:KK20::KK20:

Önceliğin ne bu hayatta?
Yani nişanlını bedensel olarak tatmin etmek mi? Yoksa kendi inancın ya da yaşam görüşüne göre mutlu yaşamak mı?
Şu yazdıklarından geleceğin ile ilgili tahmin hiç zor değil çünkü nişanlın kişisi sana saygı göstermiyor aslında.. Yani senin görüş ve düşünüşüne..

Konuyu neresinden tutarsan elinde kalıyor. Kendinizle çelişiyorsunuz farkında mısınız.
Sevişmeye zaman bulup abdest almaya zaman ayıramıyor musunuz çok ilginç. Nişanlının size dayatması daha da ilginç açık olunca namussuz oluyorsunuz galiba ? Sizin düşüncelerinize saygı duymayan insanla ne kadar mutlu olursunuz mechul

Daha önce konum vardı nişanlım ailesine yakın oturmak istiyor diyepaylasimlarim vardı belki farketmissinizdir hanımlar nişanlım benden bazı şeyler istiyordu asiriya gitmeden ufak tefek seyler yasamak istiyordu daha önce yasadik kayinvalıdem ben ve gorumcem nisanlim yolculuga ciktik onlar nişan a gittiler bende nisanlimla ayrı bir yere gittik sevişme yaşadık ikimizde abdestsiz olarak yola çıktık kayinvalidemgili alıp o şehirden kendi sehirimize doğru yola çıktık ve ikimizde abdestsiz yani gusülsuz oldugugumuz icin huzursuzduk o sirada büyük bir trafik kazası geçirdik domruk yüklü kamyon bize çarptı hastaneye kaldirildik RABBİM e şükürler olsun bizim olduğumuz arabaya bakınca kendimize baktik resmen hiçbirşey olmamış bile diyebiliriz arabayı kasko sigortası felan vardı o karşıladı hurdaya gitti böyle bir durum yaşadık nisanlima kac kere söyledim kendimize çeki düzen verelim artık yapmayalım diyekabul etmedi ayda bir kez yaşamaya ikna ettim ama otelde olmak şartıyla dedi dugunumuz hayırlısıyla inşallah ocak ayında olacak dün denizdeydik son kez yasayalim dedik ve yaptık sonrasında ne mi oldu ikimizde yine abdestsiziz yani gusülsüzüz diye huzursuzduk ailecek denize girdik yuzuyorduk hep birlikte ailelerle iç içe yuzuyorduk hiç ummadigim bir zamanda bir baktım nişanlım boğuluyor ona doğru gitmeye çalıştım gidemedim zar zor yüzerek gittik eniştem onu suyun üstünde tutmaya çalıştı nefes alamıyordu kıyıya zor çıkardık ağlamak üzereydim onu öyle nefes alamaz olarak görünce çok kötü oldum çok fazla su yutmuş olmalıydı sırtına vurdum duzelmedi yan yatırdık çok şükür düzeldi nefes alabiliyordu etraftaki tanımadığımız herkes çok sağolsunlar yardıma koştu ben bilinçsizce basının altına birşey koyuyordum bir adam başı sarksin birşey koyma dedi yüzünü yikattik çok şükür geçti toparlanıp eve geri geldik annemgil ablamgil herkes çok korktuk nişanlım bugün o ayda bir kere ama otelde yaşama ilişkisinin konusunu açtı istemiyorum artık dedim neden dedi 2 kere başımıza musibetler geldi ilkinde kurtulduk ikincisini daha dün yaşadık ucuz atlattık evet nisanliyiz ama zina oluyor ben 21 yıl bekledim sen 24 yıldır bekledin 5 ay mi bekleyemicez bak ALLAH AZZE VE CELLE bizi iki kere uyarmış iki büyük musibet atlattık artık yeter üçüncüsü olmasın namazimizi kilalim duamizi okuyalim dedim oda bana bir şartla dedi madem namazimiza duamiza dikkat ediyorsun o zaman kapan cumartesi (tek tatil günü) gidelim baştan aşağı giydireyim güzelce kapan dedi bende düğünde nisanda ben açık olarak hayal ettim dedim oda hadi bendeen sana bir iyilik daha düğünde ve nisanda açık olabilirsin ama geri kalaninda kapalı olursan bende düğüne kadar birşey yasamamayi kabul ediyorum sadece alnından ve yanagindan öpecegim sen kabul edersen bende bunu kabul edeceğim dedi
Düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat siz bu şekilde düşündüğünüz için başınıza bu tür şeyler geliyor olmasın ya da tesadüfi şeyleri siz buna yoruyor olmayasınız? Yani bana kalırsa çok garip bir düşünce tarzı dünyada müslüman olmayan ya da her gün bin bir türlü kötülük ve zina yapan var ama hala hayattalar ve aynı yolda yürümeye devam ediyorlar. Bana kalırsa bu şekilde düşünmekten vazgeçin. Sanırım evlenmeden önce böyle birşey yaşadığınızdan vicdanen rahatsızsınız ve bunun sonucu normalde de olabilecek şeyleri "benim suçum çünkü" şeklinde bağlıyorsunuz.
Nişanlınızın bu şekilde bir şart koşması kadar gereksiz bir durum yok. Kapanmak istiyorsanız tabiiki kapanın ama bu sizin isteğinizle olsun başka birisinin size koyduğu şart ile değil. Ne demek ancak kapanırsan tamam yoksa devam ederiz? Sonuçta bu karar size ait istemiyorsanız artık kendisiyle ilişki yaşamazsınız bence nişanlınız çok yanlış anlamış sanıyor ki bu durum ikinizin (daha doğrusu onun) kararı. Bence siz bedeniniz üzerindeki kararların sizin kararınız olduğunu önce bir öğretin nişanlınıza. Son olarak da ilişki yüzünden kendinizi rahatsız hissediyorsunuz ve çözüm bunu artık yaşamamanız. Kimsenin size yaşamayız ama deme hakkı yok!

Yaşadıklarınızdan değil düşünce sisteminizden tiksindim. Muhafazakarlık bu muymuş? Sevgilisiyle sevişir, başına iş gelince abdestsizliğe yorar; bulduğu kuytuyu değerlendirir, canı çeker ama evlenmeden olmaz der; sevişmemek için kendini mahmuzlama bahanesini kadını kapatmakta bulur (adamın yanında kombinezonla mı dolaşıyorsun, direk dansı mı yapıyorsun kapanmak ne alaka), yok namusum ayaklarında alnını öpeceğini söyler
Sanki zorla kapatıyor adam o da ayrı mesele.
Ayrıca ne kadar konunda allah bahsi geçiyorsa, hep büyük harflerle yazılmış;merak ediyorum büyük harflerle yazınca otel odasına gidip seviştiği iz gerçeği ortadan kalkıyor mu ya da Deniz'de fırsatını bulunca sevişmeniz yalan mı oluyor?
Ay bir de bundan sonra sana iyilik yapıp düğüne dek açık kalmana izin vermiş sanki kendisi sevişmyor gibi?
Ayrılırsan arkandan tonla laf çıkartır kesin,bu zihniyet o zihniyet.
Ayrıca Senin hayatında "Turan"dan başka başarın,uğraşın yok mu?

YAŞIN KAÇ SENİN 15 FALAN MI?

Aklınız fikriniz oynaşta olursa kaza yaparsınız. Aklını fikriniz oynaşta olursa boğulma tehlikesi yaşarsınız.

Kendi kararlarını almaya başla,aldığın kararın arkasında dur. Çelişkilerin midemi bulandırdı.

Bu olay nişan atmanıza kadar gider mi bilemem ama keşke gitse, keşke o hadsiz nişanlınıza ağzının payını verip gözünü güzelce bi korkutsanız.
adam resmen sizin din anlayışınızı sorgulamış farkında mısınız? eğer başın açıksa seninle istediğin gibi oynaşırım, hee madem oynaşmak istemiyorsun o zaman başını kapa. zihniyete bak..
ayrıl desek de ayrılmazsın o yüzden bari onu kendin istediğin zaman kapanacağına ikna et, bu arada da bişeyler yaşıyorsan da garip garip psikolojilere girme. herkes sevgilisiyle her oynaştıktan sonra hemen duşa koşamaz, o arada da ölümlerden dönmez. kötü tesadüfler olmuş, tekrarlamaz umarım.

Sen küçük bir yerdesin, yaşın çok küçük
Şimdi ayrıl desem daha iyisi çıkarmı bilinmez
Ama nişanlın açıksan zinaya mecbursun, seni o kefeye koyuyorum, kapanırsan alnından öperim namusumsun demiş
Midem bulandı resmen.
Senin açından bakıyorum bakmaya çalışıyorum ama yok olmyor bu adamla çok işin var.

en çok katıldığım yorum da bu yazılanlar arasında, ya başını kapat namusum ol, ya da benimle oynaşmaya devam et demiş resmen adam.:KK62: zihniyetine tükürdüğüm :kusmuk:

sevişmekte kapanmakta sen istersen olur. onun karşılığında sana onu sunamaz ağırlığını koy artık sen pasifsin kusura bakma

Zaten şimdi bir sürü nazar değiyor kapandiginda daha çok değer dedi bende kapanmayi istiyordum ama kapanipta düğünde acıl oyle olmaz dedim o zaman evlendikten sonra kapan canım dedi konuyu kapattık

Bu adamdan eş olmaz.İmza 1 saniye ama ondan sonrası 1 ömür

Sen nişanlılığı yanlış anlamışsın da ondan güzel gelmiş :KK48: bu arada nişanlınla arada derede seviştiğini anlatmışsın:KK31: bizden ne istediğini anlamadım bile :KK70:yine de insanlık namına bi öneri sunayım; şap at yemeğine :oha: hayır, yapıyosun bize niye reklam ediyosun:duduk:

Kapandığında neden nazar değicekmiş? :KK64:

Kafanın açık-kapalı durumuna göre belini tutabiliyorsa düğün tarihine kadar tutmaya devam edebilir demektir. Bana saçma geldi "saçın açıksa yatabilir değilse yatamaz " öyle saçma şey mi olur yaa

Back