Gelinbaşı ve Gelin Tacı tesettür gelin başı

gilgil

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
7
0
16
İstanbul
arkadaşlar haziranda düğünüm var tesettürlüyüm sade bi trban modeli istiyorum avrupa yakasında önerebilceğiniz kuafrler varmı ben bir iki yerle grştüm fiyat çok fazla geldi 600 lira normal mi yoksa sizlerden öneri bekliyorum..

Son düzenleme:
fatihte nisanur kuaför var ama oda 500 lira falan istiyor bence çok. tesettür modelin nası olacak canım ? hani uğraş isteyen birşeyse değer ama sadeyse gerek yok.makyajı nasıl yaptıklarına yönel bence

ben üsküdar özenir kuaförde 750 liraya yaptıracağım gelin başı, makyajı ve kına saçı makyajı...

aslında aşırı bir ücret altı üstü makyaj yapıp iki de tül tutuşturucak ama söz konusu düğün günü olunca riske atamıyorsun, nişan makyajımı da yaptırıp memnun kaldım çnkü ordan....

Bahçelievlerde Hatice Kaşık var baya meşhur, ben bile orayı denesem mi diye düşündüm ama başka yakaya geçmeyi gözüm yemedi, ücretinin az olcağını snamıyorum am atavsiye edilen yer oalrak orayı biliyorum...

Nisanur da makyajı biraz ağır yapıyor sanki ama yönlendirebilirsin belki yaptırırken, başı da iyi yapıyordur herhalde....

yine de çok da parasına bakma iyi biryere yaptır derim, baş ve makyaj çokk önemli çünkü!

istanbulda yaşayanlara Allah kolaylık versin orada yaşam pahalı dedikleri doğrumuş...
bizim yaşadığımız yerde istanbulda ki en lüks kuaförlere taş çıkartacak türban modelleri en fazla 100 -150 lira arası ve kuaförler istanbulda kurs görüyolar bir kısmı türban için....

nisanur kuafrden randevumu aldım şimdi model bakıyorum.aslında türban modeli bellide duvağı nasıl yaptrsam diye düşünüyorum.nostaljik mi rahibe modelimi...fikirlerinizi bekliyorum..:)

gilgil kaça anlaştın nisanurla ? ya benimde gözümde yemiyo avrupa yakasına geçmeyi ( özenir kuaför nasılki nette hiç göremedim

nisanur kuafrden randevumu aldım şimdi model bakıyorum.aslında türban modeli bellide duvağı nasıl yaptrsam diye düşünüyorum.nostaljik mi rahibe modelimi...fikirlerinizi bekliyorum..:)

bu, gel,inliğinin modeliyle ve senin tarzınla da çok alakalı aslında... klasik bir gelinlik ve tarzın varsa masum durym dersen rahibe duvağı yüzü de güzel gösteriyor...

gelinliğin taşlıysa duvağun da ön kısmına tarşlar koydurabilirsin...

ben çok sıradan bişey olmasın diyerek arkaya doğru kabaran başın ön kısmında gelinliğimdeki beyaz kristallerden olan bir model seçtim.... ama tabi klasik başörtü gibi olmadığından yüzüme gider mi gitmez mi orası biraz riskli.... eğer yüzün zayıf/küçük değilse yanak kısımlarını kapatan bi modeli tavsiye ederim...

amaann işin en zor kısmı da baş zaten ona rağmen çok alternatif de yok

gilgil kaça anlaştın nisanurla ? ya benimde gözümde yemiyo avrupa yakasına geçmeyi ( özenir kuaför nasılki nette hiç göremedim

üsküdar çevresinde en bilindik kuaför özenir...

makyajı da naturel yaptığı için beğeniyorum ben...

eso yağmurcum nisanurla 500'e anlaştık işte.zaten paketleri 500 ve 700 bana özeniride tavsiye ettiler ama karşı yakada olduğu için tercih etmedim.

tatlım nette yada sosyal paylaşım sitelerinde hiç görmedim sayfasını örneğini vs yeri nerde peki üsküdarın neresinde ?

evet netteki bazı yorumlar dışında çok biryerde göremedim ben de...

üsküdarda ticaret lisesine, daha doğrusu fısatıkağacına çıkan bir yol vardır; yolun baş kısımlarında mado, mc donalds, kanaat restaurant burger fln var, onları geçtikten sonra tefale gelmeden hemen solda, han gibi girişli bir apartmanın 2. katında...

Selmani Pak Cad. No: 37 Bayraktar Pasajı Tembel Hacı Mehmet Mh. Üsküdar, , Türkiye - İstanbul

Tel: (0216) 553 0908

teşekkür ederimmm

konu başlığını görünce bana da birileri yardımcı olur diye düşündüm.....konu İstanbul için açılmış ancak ben Ankara için yardımcı olabilecek biri var mı? diye sormak istiyorum... özellikle keçiören taraflarında...yardımcı olursanız sevinirim.....

nişanımda saç baş makyaj herşey dahil 35 tl verdim vee harika oldu herkes çok beğendi özellikle makyajım 3 gün boyunca akmadı resmen hemde isteğe göre eve gelip yapıyolar.İstanbulda yaşamamanın avantajları :)

Kızlar bende samsun da yasıyorum ama düğünüm nasipse istanbulda ,istanbulda avrupa yakasında tesettür bası , makyajı güzel yapan kuaför araştryorum bana yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…