Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar haziranda düğünüm var tesettürlüyüm sade bi trban modeli istiyorum avrupa yakasında önerebilceğiniz kuafrler varmı ben bir iki yerle grştüm fiyat çok fazla geldi 600 lira normal mi yoksa sizlerden öneri bekliyorum..
nisanur kuafrden randevumu aldım şimdi model bakıyorum.aslında türban modeli bellide duvağı nasıl yaptrsam diye düşünüyorum.nostaljik mi rahibe modelimi...fikirlerinizi bekliyorum..:)
gilgil kaça anlaştın nisanurla ? ya benimde gözümde yemiyo avrupa yakasına geçmeyi ( özenir kuaför nasılki nette hiç göremedim
üsküdar çevresinde en bilindik kuaför özenir...
makyajı da naturel yaptığı için beğeniyorum ben...
tatlım nette yada sosyal paylaşım sitelerinde hiç görmedim sayfasını örneğini vs yeri nerde peki üsküdarın neresinde ?
evet netteki bazı yorumlar dışında çok biryerde göremedim ben de...
üsküdarda ticaret lisesine, daha doğrusu fısatıkağacına çıkan bir yol vardır; yolun baş kısımlarında mado, mc donalds, kanaat restaurant burger fln var, onları geçtikten sonra tefale gelmeden hemen solda, han gibi girişli bir apartmanın 2. katında...
Selmani Pak Cad. No: 37 Bayraktar Pasajı Tembel Hacı Mehmet Mh. Üsküdar, , Türkiye - İstanbul
Tel: (0216) 553 0908
istanbulda yaşayanlara Allah kolaylık versin orada yaşam pahalı dedikleri doğrumuş...
bizim yaşadığımız yerde istanbulda ki en lüks kuaförlere taş çıkartacak türban modelleri en fazla 100 -150 lira arası ve kuaförler istanbulda kurs görüyolar bir kısmı türban için....