Teşekkürler GALATASARAY

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eeeee cimbomada bu yakışır..

kutluyorum......

çok sevinçli ve mutluyummmmmmmmmm:dance:sırnaşık şey:teytey:

:hooray::hooray:

cıldırın cıldırın cımbom için cıldırınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..şampıyonbluğumuz kutlu olsun kızlarr

Kısssllllllaaaaaarrrrrrr çççççoooooookkkkk mmmmmuuuuuutttttlllluuuyyyuuuuummmmmmm

:hooray: Türkiyenin gururu avrupanın fatihi tek yürek tek takım galatasarayyyyyyyy şampiyonluğun hayırlı olsun bize bu mutluluğu yaşattığın için teşekkürlerrrr cim bombom....... GERÇEKLERİ TARİH YAZAR,TARİHİDE GALATASARAYYYYYY...... TEBRİKLERRRR:hooray::hooray::sm_cool:

Önceki sene parasız şampiyon olduk,
Bu sene hocasız şampiyonuz,
Seneye de futbolcusuz şampiyon olacağız,
En büyük CİMBOMBOMMMMMMMMMMMMM

Aranızdaki en yaşlı taraftar olarak Galatasarayıma çok taşekkür ediyorum.Bizleri yine gururlandırdı,en büyük cimbom bu alemde.

aslansın galatasaray:hooray:bu muduryerimsenibenbudurşakkıdı

en büyükkkkkkkk cimbom...........

Şampiyon olmaya layık tek takım !!
Aslanlarımmm benimmm bize de bu yakışırdıı !!:hooray:

BİR FENERBAHÇELİ olarak cimbomu kutluyorum tebrikler .....yerimseniben

ama birtanem sonuçda bir oyun spor kazanmak ne kadar dogalsa kaybetmekde var bence böyle güzelcene kutlama önemli diğer şeyleir sevmiyorum tadını çıkarın :1hug:sonuçda benim ülkemin takımı

bende fanatik bir fenerli olarak galatasarayı kutluyorum ve galatasaray taraftarına saldıran holiganları kınıyorum sporda rekabet iyidir ama bununda centilmence olması gerekir böyle uç noktalardaki hareketleri hiç hoş bulmuyorum

evet aynen barçman ablacım haberleir seyrettim yapılanları gördüm deli oldum kapattım geldim pc başına ne biçim şey sizde kutlayın bu nedir yani?:mymeka:

Cehennemden çıkalamayacağını bir kere daha herkese gösterdiler helal olsun aslanlara hem yüreğimizin hem de sahaların kralları.Bekle avrupa geliyoruz hemde gümbür gümbür duy sesimizi.:hooray:

evet aynen barçman ablacım haberleir seyrettim yapılanları gördüm deli oldum kapattım geldim pc başına ne biçim şey sizde kutlayın bu nedir yani?:mymeka:

evet canım bende sinir oldum şiddete ne gerek var bu arada meltoshda şu tek sözcüğünü
silse fena olmayacak:roflol:

evet canım bende sinir oldum şiddete ne gerek var bu arada meltoshda şu tek sözcüğünü
silse fena olmayacak:roflol:

he sana katılıyorum bu konuda

meltoshda şu tek sözcüğünü
silse fena olmayacak:roflol::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…