- 27 Mart 2019
- 29.044
- 103.851
Okundu yaparım canım sabah tekrar liste yapicam zaten ❤MssPARE ben bugunun okumalarını yapmıştım, çarpı olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okundu yaparım canım sabah tekrar liste yapicam zaten ❤MssPARE ben bugunun okumalarını yapmıştım, çarpı olmuş
K karamelli001 ve E emerald_ niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin inşallah MssPARE
Rabbim dualarımızı kabul etsin vesile olan, emek veren amin diyen herkesten razı olsun inşallah.
K karamelli001 E emerald_ niystlerine okudum Allah kabul etsin.
Allah razı olsun. Benden yana helal olsun. Siz de hakkınızı helal ediniz MssPARE
Yok canım öyle bir zikir ve dua grubuKızlar isimlere göre zikir var mıdır ebced hesabına göre
karamel ve emerald arkadaslar icin okudum rabbim hep gonlunuze gore versin
K karamelli001 ve E emerald_ niyetine okundu rabbim kabul etsin inşallah
Böylelikle tüm liste bitti rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Vesile olandan duamiza Amin diyen herkesten Allah razı olsun ❤
Sagolun kızlar hiç beni yalnız bırakmıyorsunuz Rabbim dualarınızı kabul etsin Allah razı olsun ❤❤inşallah yine.birlikte oluruz Bayram sonrasıK karamelli001 ve E emerald_ niyetlerine ayrı ayrı okudum, Allah dualarımızı kabul etsin MssPARE Listem bitti. Vesile olan, dualarımıza âmin diyen herkesten Allah râzı olsun. Rabbim cümlemize dualarımızın kabul oldu sevinçlerini yaşatsın inşallah
Canim esma olarak Ya Fettah oku darlıktan kurtaran anlamına gelirAnladım içim çok daralıyor pazartesi günü kürtaj olucam hangi zikri okuyayım içim ferahlasin o günüm kolaylıkla geçsin
Okudum Allah kabul etsin MssPAREKızlar dualarimiz bitti liste tamamlandı
RABBİM dualarımizi kabul etsin Herkese en iyisi mi en güzelini ve Hayirlisiniz versin
inşallah Kurban Bayrami sonrası yine dualarımıza devam edeceğiz..
Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun❤❤❤
99 Esma-ül-hüsna dua grubu listesi
Bugün duası okunucak arkadaşlar K karamelli001 ve E emerald_
Bismillâhirrahmânirrahîm
İlk sıradaki Arkadaşımız K karamelli001 niyeti
️Ya-Rezzak (cc)️Rızkını veren.
️Ya-Rahim (cc)️Dünyadaki bütün yaratılmışlara merhamet eden.
️Ya-Muğni (cc)️Müstağni kılan.zenginlik veren gerçek zenginlik sahibi olan ...
Rabbim dünya ve ahiret zenginliği verip sağlıkla,huzurla oturabileceğimiz gönlümdeki evi alabilmeyi nasip eyle . Evladımı,ailemi ve beni görünür görünmez kaza ve belalardan koru Allahım. Amin
Esma-ül-hüsna
100 defa okunucak Ya-Rezzak (cc)
100 defa okunucak Ya-Rahim (cc)
100 defa okunucak Ya-Muğni (cc)
Tesbih dualarımız
33 defa okunucak Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"
33 defa okunucak Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...
33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn
Ikinci sıradaki arkadaşımız @emerald_ niyeti..
️Ya-Hakem (cc)️Mutlak hakim olan. Hikmetle hükmeden.
️ Ya-Selam (cc)️Her tehlikeden selamete çıkaran.
️ Ya-Fettah (cc)️Darlıktan kurtaran
Duam:
Allahım eşimi borçlarından tez zamanda hayırla ve kolaylıkla kurtar.Eşime ve bana hayırlı ve kolayından iş nasip et. Evliliğimize huzur ver. Bize hayırlı bir evlat nasip et. Hamileliğim sırasında ve sonrasında psikolojik sorunlarımı ortadan kaldır. Bana metanet ver. Bana ve aileme hem bu dünyada hem ahirette iyilikler ver, iyi insanlarla karşılaştır. Bu dua zincirindeki arkadaşlarımı ve beni islam üzere kıl..
Esma-ül-hüsna
100 defa okunucak Ya-Hakem (cc)
100 defa okunucak Ya-Selam (cc)
100 defa okunucak Ya-Fettah (cc)
Tesbih dualarımız
33 defa okunucak Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"
33 defa okunucak Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...
33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn
Dualarımız bitiyor rabbim kabul etsin
yarın saat 10 a kadar duaları okuyup bitirelim ve okudum diye beni MssPARE etiket yapın lütfen
@RedGirl
@Feminas
@D U T
@marmeladova
@Ada-Anne
@Freddy
PiXiEE
penyez83
@Tiniminimavihanim
@agustos72
S smelllikeheaven
@nursevdi
MssPARE
@Hemsirecik
ezgiisel
@Saajan
C Canangul133
HejaR12
@Peeves
Hali
@kavs-i kuzah
@Ssevincli
@Cittaslow
@Gunduzguzell1
mesirmacunu
Breave Heart
dreamy07
gecenin_resmi
gecenin_resmi
-kuzeyildizi-
Deniz ve Kum
K karamelli001
E emerald_
Dün yazdım sanıyordum, yazmamişim canım, dünde okudum, bugünde, eksik duam kalmadıCanım dünde okuma yapmadın okudum demişin kime dün mu bugün mu?
Canım benim sagolasin bitanem RABBİM bizi dualarda buluşturdu inşallah cennette de beraber oluruz
Teşekkürler Allah razı olsun-kuzeyildizi- ve Deniz ve Kum için okumayanlar
Kızlar duanızda eksik kalmadı Rabbim dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin inşallah ❤❤
Okudum canimArkadaşlarımız K karamelli001 ve
E emerald_ için okumayanlar
Deniz ve Kum
gecenin_resmi
Breave Heart
mesirmacunu