Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

K karamelli001 ve E emerald_ niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin inşallah MssPARE MssPARE
Rabbim dualarımızı kabul etsin vesile olan, emek veren amin diyen herkesten razı olsun inşallah. 🌸

Sizden hepinizden RABBİM razı olsun inşallah Bayram sonu yine dualarda birlik oluruz😇😊💕
K karamelli001 E emerald_ niystlerine okudum Allah kabul etsin. 😌🙏🏻
Allah razı olsun. Benden yana helal olsun. Siz de hakkınızı helal ediniz 🙏🏻😌 MssPARE MssPARE

Anladım içim çok daralıyor pazartesi günü kürtaj olucam hangi zikri okuyayım içim ferahlasin o günüm kolaylıkla geçsin

karamel ve emerald arkadaslar icin okudum rabbim hep gonlunuze gore versin 😍
K karamelli001 ve E emerald_ niyetine okundu rabbim kabul etsin inşallah
Böylelikle tüm liste bitti rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Vesile olandan duamiza Amin diyen herkesten Allah razı olsun ❤
K karamelli001 E emerald_ niyetlerine okudum Allah kabul etsin. Benden yana hakkım helal olsun. Başta MssPARE MssPARE ve penyez83 penyez83 olmak üzere bütün dua arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yüce Allah dualarımızın kabul oldu sevincini yaşatsın.
K karamelli001 ve E emerald_ niyetlerine ayrı ayrı okudum, Allah dualarımızı kabul etsin 🤲🏻🌹 MssPARE MssPARE Listem bitti.🌷 Vesile olan, dualarımıza âmin diyen herkesten Allah râzı olsun. Rabbim cümlemize dualarımızın kabul oldu sevinçlerini yaşatsın inşallah 🤲🏻🌹
Sagolun kızlar hiç beni yalnız bırakmıyorsunuz Rabbim dualarınızı kabul etsin Allah razı olsun 😇😊💕💕❤❤💚💚💙💙inşallah yine.birlikte oluruz Bayram sonrası 💞💕😊😇

Anladım içim çok daralıyor pazartesi günü kürtaj olucam hangi zikri okuyayım içim ferahlasin o günüm kolaylıkla geçsin
Canim esma olarak Ya Fettah oku darlıktan kurtaran anlamına gelir

Bol bol inşirah süresi oku ve rabbi yassir vela tassır rabbi tembil bi hayır oku

Allah kolaylık versin

Kızlar dualarimiz bitti liste tamamlandı 😊😊😇😇😇💙💙💙

RABBİM dualarımizi kabul etsin Herkese en iyisi mi en güzelini ve Hayirlisiniz versin 🤲🤲💕💕😇😇

inşallah Kurban Bayrami sonrası yine dualarımıza devam edeceğiz..

Hakkınızı helal edin 😊😊💚💜Allaha emanet olun💞💞💕💕❤❤💛💙💚💚🧡💛💜

🍃🌼🍃 99 Esma-ül-hüsna dua grubu listesi 🍃🌼🍃

Bugün duası okunucak arkadaşlar K karamelli001 ve E emerald_

🌼Bismillâhirrahmânirrahîm🌼

🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼

İlk sıradaki Arkadaşımız K karamelli001 niyeti

🔺Ya-Rezzak (cc)🔺Rızkını veren.

🔺Ya-Rahim (cc)🔺Dünyadaki bütün yaratılmışlara merhamet eden.

🔺Ya-Muğni (cc)🔺Müstağni kılan.zenginlik veren gerçek zenginlik sahibi olan ...

Rabbim dünya ve ahiret zenginliği verip sağlıkla,huzurla oturabileceğimiz gönlümdeki evi alabilmeyi nasip eyle . Evladımı,ailemi ve beni görünür görünmez kaza ve belalardan koru Allahım. Amin

🌼 Esma-ül-hüsna 🌼

➡️100 defa okunucak ➡️Ya-Rezzak (cc)

➡️100 defa okunucak ➡️Ya-Rahim (cc)

➡️100 defa okunucak ➡️Ya-Muğni (cc)

🌼
🍃Tesbih dualarımız 🍃🌼

➡️33 defa okunucak ➡️ Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"

➡️33 defa okunucak ➡️ Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...

➡️33 defa okunucak ➡️ Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn

🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼

Ikinci sıradaki arkadaşımız @
emerald_ niyeti..

🔺Ya-Hakem (cc)🔺Mutlak hakim olan. Hikmetle hükmeden.

🔺Ya-Selam (cc)🔺Her tehlikeden selamete çıkaran.

🔺Ya-Fettah (cc)🔺Darlıktan kurtaran

Duam:
Allahım eşimi borçlarından tez zamanda hayırla ve kolaylıkla kurtar.Eşime ve bana hayırlı ve kolayından iş nasip et. Evliliğimize huzur ver. Bize hayırlı bir evlat nasip et. Hamileliğim sırasında ve sonrasında psikolojik sorunlarımı ortadan kaldır. Bana metanet ver. Bana ve aileme hem bu dünyada hem ahirette iyilikler ver, iyi insanlarla karşılaştır. Bu dua zincirindeki arkadaşlarımı ve beni islam üzere kıl..

🌼 Esma-ül-hüsna 🌼

➡️100 defa okunucak ➡️ Ya-Hakem (cc)

➡️100 defa okunucak ➡️ Ya-Selam (cc)

➡️100 defa okunucak ➡️ Ya-Fettah (cc)

🌼 🍃Tesbih dualarımız 🍃🌼

➡️33 defa okunucak ➡️ Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"

➡️33 defa okunucak ➡️ Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...

➡️33 defa okunucak ➡️ Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn

🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼
❗Dualarımız bitiyor rabbim kabul etsin ❗

🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃

⛔❗ yarın saat 10 a kadar duaları okuyup bitirelim ve okudum diye beni MssPARE MssPARE etiket yapın lütfen ❗⛔

🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃

🍃
@RedGirl 🅾️

🍃 @Feminas 🅾️

🍃 @D U T 🅾️

🍃 @marmeladova 🅾️

🍃 @Ada-Anne 🅾️

🍃 @Freddy 🅾️

🍃 PiXiEE PiXiEE 🅾️

🍃 penyez83 penyez83 🅾️

🍃 @Tiniminimavihanim 🅾️

🍃 @agustos72 🅾️

🍃 S smelllikeheaven 🅾️

🍃 @nursevdi 🅾️

🍃 MssPARE MssPARE 🅾️

🍃 @Hemsirecik 🅾️

🍃 ezgiisel ezgiisel 🅾️

🍃 @Saajan 🅾️

🍃 C Canangul133 🅾️

🍃 HejaR12 HejaR12 🅾️

🍃 @Peeves 🅾️

🍃 Hali Hali 🅾️

🍃 @kavs-i kuzah 🅾️

🍃 @Ssevincli 🅾️

🍃 @Cittaslow 🅾️

🍃 @Gunduzguzell1 🅾️

🍃 mesirmacunu mesirmacunu 🅾️

🍃 Breave Heart Breave Heart 🅾️

🍃 dreamy07 dreamy07 🅾️

🍃 gecenin_resmi gecenin_resmi 🅾️

🍃 gecenin_resmi gecenin_resmi 🅾️

🍃 -kuzeyildizi- -kuzeyildizi- 🅾️

🍃 Deniz ve Kum Deniz ve Kum 🅾️

🍃 K karamelli001 🅾️

🍃 E emerald_ 🅾️
Okudum Allah kabul etsin MssPARE MssPARE

K karamelli001 ve E emerald_ niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin 🤲🤲🤲
MssPARE MssPARE canım emeğine yüreğine sağlık, çok güzel dualarda buluştuk, bir sonraki dua grubunu sabırsızlıkla bekliyorum, bir senin dua grubun birde PiXiEE PiXiEE nin dua grubunu tek geçerim 🥰 Allah razı olsun sizlerden vesile olduğunuz için 🤲🌹

K karamelli001 ve E emerald_ niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin 🤲🤲🤲
MssPARE MssPARE canım emeğine yüreğine sağlık, çok güzel dualarda buluştuk, bir sonraki dua grubunu sabırsızlıkla bekliyorum, bir senin dua grubun birde PiXiEE PiXiEE nin dua grubunu tek geçerim 🥰 Allah razı olsun sizlerden vesile olduğunuz için 🤲🌹
Canım benim sagolasin bitanem RABBİM bizi dualarda buluşturdu inşallah cennette de beraber oluruz🤲🤲💞💞💞💕💕

Bayram sonrası inşallah duami paylaşıcam ❤❤💚💚o zamana kadar Allaha emanet ol 🥰🥰🥰

K karamelli001 ve E emerald_ niyetlerşne okudum rabbim kabul etsin.
MssPARE MssPARE hakkını helal et çok emek verdin Allah razı olsun. Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Haklarınızı helal edin. Okumasını geciktirdiklerim oldu ama eksiksiz fazlası ile bitirmeye çalıştım Allahın izni ile. Benim hakkım helal olsun

X