- 4 Şubat 2021
- 502
- 806
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insirah suresi dışın da diğer duaları okuyabilirsin mazeretin bitince inşirah okursun en azından diğer dualar birikmez
Ben nickimle okunsn istiyorum eğer bir sakıncası yoksa parem..Canım adını ve niyetini yazarmisin okuma sırası gelince listeye ekleyim
Çok özür diliyorum yarın sabah 10a kadar okunabilir denmişti değil mi? Gece okusam sıkıntı olur mu?Okundu listesi
RedGirl ve M MaviMabellee
1. RedGirl /nick ile
2. M MaviMabellee / Nesibe
3. M Msspinkie /nick ile
4. Madammor / Merve
5. Stephanie Valentino /Tuğba
6. D u t /Özge
7. MelayMeltem /meltem
8. coconatt .../Aysel
9. @Kestanesekeriiim /
10. Cookiie / Özge
11. MssPARE .../yasemin
12. Minnosprenses ve kv.. /Melike
13. Catlak-kurabiye /Merve
14. Tiniminimavihanim / Esra
15.@Kubraclnareymenmfthbyrktr / Kübra
16. bir mucizee / fatıma
17. Y yagmurdansonra /zeynep nehir
18.@Ada-anne / nick ile
19. M merayy /Merve
20. @ BlueBerry4268 /Rümeysa
21. Saliha40 ... /Saliha
22. nevayildirim /
23. G Gunesinyuzu / nick ile
24. ezgiisel / Ezgi
25. Ecemhasan35677 / Hatice
26. Noisy Girl / Öznur
27. PiXiEE /Filiz
28. Bal0ncuk /nick ile
29. evhayalim / nicki ile
30. Iron Butterfly / nick ile
Hatırlatma etiketi
Aynen sabah 10 kadar okuyabilirsin sadece hatırlatma yaptım unutanlar oluyor bildirim gitmeyenler okuyor yada bana bildirimler geliyor gelmiyor o yüzden yaptım bu saatler de yapicam bu etiketiÇok özür diliyorum yarın sabah 10a kadar okunabilir denmişti değil mi? Gece okusam sıkıntı olur mu?
Geçmiş olsun inşallah geçer canım sabah 10 kadar okuyabilirsin sadece yarin dua okumak için niyetini bu akşam yazarsan sevinirimBenim oğlan ateşlendi bugünden beri onunlayim...birazdan okuycammm
Kuzum Allah'ın izniyle az sonra dön emGeçmiş olsun inşallah geçer canım sabah 10 kadar okuyabilirsin sadece yarin dua okumak için niyetini bu akşam yazarsan sevinirim
Okudum paremOkundu listesi
1. RedGirl /nick ile
3. M Msspinkie /nick ile
4. Madammor / Merve
6. D u t /Özge
7. MelayMeltem /meltem
8. coconatt .../Aysel
9. @Kestanesekeriiim /
10. Cookiie / Özge
11. MssPARE .../yasemin
15. Eymen-in Clnar-in Annesi / Kübra
16. bir mucizee / fatma
18. @Ada-anne / nick ile
19. M merayy /Merve
20. BlueBerry4268 /Rümeysa
21. Saliha40 ... /Saliha
22. nevayildirim /
24. ezgiisel / Ezgi
26. Noisy Girl / Öznur
27. PiXiEE /Filiz
28. Bal0ncuk /nick ile
Hatırlatma etiketi
Okundu listesi
1. RedGirl /nick ile
3. M Msspinkie /nick ile
4. Madammor / Merve
6. D u t /Özge
7. MelayMeltem /meltem
8. coconatt .../Aysel
9. @Kestanesekeriiim /
10. Cookiie / Özge
11. MssPARE .../yasemin
15. Eymen-in Clnar-in Annesi / Kübra
16. bir mucizee / fatma
18. @Ada-anne / nick ile
19. M merayy /Merve
20. BlueBerry4268 /Rümeysa
21. Saliha40 ... /Saliha
22. nevayildirim /
24. ezgiisel / Ezgi
26. Noisy Girl / Öznur
27. PiXiEE /Filiz
28. Bal0ncuk /nick ile
Hatırlatma etiket
Rabbim hayırlısıyla isteyen kıymetini bilen evlat hasreti çeken herkese nasip etsin inşallah şubatın kaçında denemen olacak cnm olmazsa seni öne alalım denemen den önce okuyalım sana tabi MssPARE ne düşünür bu konuda sadece fikrimi söylemek istedimBenim Şubat ayında ikinci tüp bebek denemem olacak sizlerden hayırlısı olması için dua istiyorum buda olumsuz sonuçlanması bana sımsıkı tutunsun dinsin benimde evlat hasretim Allah'ın izni ile okuyandan iletenden destek olandan Allah şimdiden razı olsun
Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim Şubat ayı içerisinde ama tarih henüz belli değil 1 hafta içerisinde belli olur benden önce yazan arkadaşlarımız varsa onları okuyalım benim tarihim belli olursa yazarım inşallah hak geçmesin çok sağolun düşünceniz ve inceliğiniz içinRabbim hayırlısıyla isteyen kıymetini bilen evlat hasreti çeken herkese nasip etsin inşallah şubatın kaçında denemen olacak cnm olmazsa seni öne alalım denemen den önce okuyalım sana tabi MssPARE ne düşünür bu konuda sadece fikrimi söylemek istedim
Tarihin belli olsun inşallah bir hafta evvel okuyalım kızlar musade ederler canım sen bana de tarihi bir hafta önce okuruz ama daha önce dersen ben sıramı vereyimAllah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim Şubat ayı içerisinde ama tarih henüz belli değil 1 hafta içerisinde belli olur benden önce yazan arkadaşlarımız varsa onları okuyalım benim tarihim belli olursa yazarım inşallah hak geçmesin çok sağolun düşünceniz ve inceliğiniz için
Allah razı olsun inşallah haftaya pazartesi belli olur inşallah transfer tarihim henüz net değil sizler için okuyalımTarihin belli olsun inşallah bir hafta evvel okuyalım kızlar musade ederler canım sen bana de tarihi bir hafta önce okuruz ama daha önce dersen ben sıramı vereyim
Tamam canim Bugün okuma.bitti miAllah razı olsun inşallah haftaya pazartesi belli olur inşallah transfer tarihim henüz net değil sizler için okuyalım
İki arkadaş için az kaldı yarın sanırım sondu acele etmedim çok okumak içinTamam canim Bugün okuma.bitti mi