Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

afil ve ohbb için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn Tiniminimavihanim MssPARE penyez83

Kendi niyetime ve arkadaşın niyetine okudum Allah kabul etsin inş MssPARE penyez83 Tiniminimavihanim

Benden yana da helal olsun sizde helal edin Rabbim dualarınızı, dualarımızı kabul etsin
Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar

afil ve ohbb arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin MssPARE penyez83 Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye
Hepinizden Allah razı olsun hakkınızı helal edin

Tevbe suresi, inşirah ve amenarasulu hariç hepsini okudum Allah kabul etsin. Hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Rabbim aydınlık günler nasip etsin

Tevbe suresi, inşirah ve amenarasulu hariç hepsini okudum Allah kabul etsin. Hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Rabbim aydınlık günler nasip etsin
Özel günün bitince canım okumadigin ayetleri okursun buraya yazmalısın ki dualar tamamlansin eksik kalmasın

HejaR12 afil ohbb arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah Tiniminimavihanim penyez83 MssPARE

Geriye dönük 8 arkadaşın okuyamadığım ayetlerini de okudum. İnşallah eksik yoktur.
Hakkınızı helal edin, bana çok iyi geldi, burada okuyan bütün arkadaşlarımın ve benim kalbindeki hayırlı dilekleri Allah kabul etsin.
Etiketleri takip eden arkadaşlardan da Allah razı olsun. Sevgiler

Amin inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder

Bende grubuma farklı kişiler katılınca seviniyorum rabbim dualarda buluşturdu bizi inşallah cennetin de de buluşturur❤❤

afil ve ohbb okudum
MssPARE Tiniminimavihanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…