Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Fernando Jose aypare ackerman okudum
MssPARE Tiniminimavihanim

Fernando Jose ve aypare ackerman niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnn

Okudum Allah kabul etsin Tiniminimavihanim MssPARE penyez83

A ayp
aypare ackerman ve Fernando Jose için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn . MssPARE Tiniminimavihanim

Bugunki iki arkadaşım için okudum Allah kabuletsin MssPARE ve Tiniminimavihanim

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım Önce senin sağlığın iyi olsun, inşallah Allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun inşallah
sabah size okumuştum, o kadar ferah bi duyguyla okumuştum ki…. Sakın üzülmeyin, Allah böyle nasip ettiyse hayırlısıdır. Allah size sağlık versin

Amin inşallah çok teşekkür ederim nasip böyleymiş
Ah cocom bizim sınavımızda bu. Ağır ama dicek birşeyimiz yok. İnşallah mükafatı güzel olur. Allah razı olsun hepinizden
Rabbim tüm yaşayanlara sabrını ve hayırlısıyla mükafatını versin inşallah. Allah razı olsun dua etmekten başka birşey yok elimizden gelen
Amin çok teşekkürler Allah razı olsun
Cookiie özgem çok üzüldüm senin için
Ne desem teselli değil bilirim
Mutlaka gittiğin de iyi Bi Dr dur ama başka Bi Dr da gitse miydin
Bebeğin haftasıyla gelişimi uyumlu muydu
Mucizem Allah razı olsun. Ama dün doktor harici radyoloji hekimide baktı malesef atım yoktu kan akışı yoktu bebekte 2 gün küçüktü sadece sanırım 2 gün önce olmuş

Tamam çok teşekkür ederim. Bugünkü 2 arkadaşım tesbihatlarını yapıp niyetlerine bağışladım Allah kabul etsin MssPARE penyez83 Tiniminimavihanim

Okudum MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…