Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Canım dua kardeşim ne desek de seni teselli etsek bilemedim :KK43: RABBİM e sığınmaktan başka birsey gelmez elimizden vardır bir hayır diyelim. Sağlık olsun. RABBİM sağlıklı sıhhatli hayırlı gebelik tekrar nasip etsin aminnnnn
Allah razı olsun canım arkadaşım inşallah amin 🤲🏼🤲🏼

Ay perim şok oldum kuzum ya ...

Rabbim böyle istedi demek ne diyeceğimi bilemedim canım doktorlar ne diyor kürtajsa senin için en doğru olan onu yapılsın
Senin sağlığın için en iyisi neyse o olsun kuzum
cok ama çok geçmiş olsun Çok üzüldüm rabbim ruhuna demek can vermedi ve boyke okdu Hayırlısı olsun en güzeli senin neyse o olsun bitanem
Dualarımız senin sağlığın için olsun Rabbim tekrar nasip etsin 🤲🤲🤲🤲😇😇😇😇
Parem Allah razı olsun inşallah artık rabbim hayırlısını versin. Doktorum kürtaj istemiyor kendi düşmesini beklicez birkaç gün. Rahim zaten hassas inceydi tedavi sürecindede. Yine müdahale edip zarar verilmesini istemiyor o yüzden. Beklicez. Olmazsa mecbur kürtaj olcak artık

Parem Allah razı olsun inşallah artık rabbim hayırlısını versin. Doktorum kürtaj istemiyor kendi düşmesini beklicez birkaç gün. Rahim zaten hassas inceydi tedavi sürecindede. Yine müdahale edip zarar verilmesini istemiyor o yüzden. Beklicez. Olmazsa mecbur kürtaj olcak artık
Tamam canım benim doktorlar en iyisini bilir rabbim sana bir şey olmasın bir an evvel toplarsın bitanem hep dua ettim sana ama böyle oldu..Rabbim hayırlısını versin kuzum

Tamam canım benim doktorlar en iyisini bilir rabbim sana bir şey olmasın bir an evvel toplarsın bitanem hep dua ettim sana ama böyle oldu..Rabbim hayırlısını versin kuzum
Vardır herşeyde bir hayır parem. Teslimiyetimiz olmasa zaten tahammül edemezdik. Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın

Kızlar bana ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsun🤲🏼 Bu duamda bebeğimin sağlığıydı. Ama bugün malesef kalbinin durduğunu öğrendim😥 şuan tek duam kürtaja gerek kalmadan kendisinin düşmesi. Aynı gün duam değişti resmen
Çok geçmiş olsun. Allah size sabır ve ferahlık versin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kızlar bana ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsun🤲🏼 Bu duamda bebeğimin sağlığıydı. Ama bugün malesef kalbinin durduğunu öğrendim😥 şuan tek duam kürtaja gerek kalmadan kendisinin düşmesi. Aynı gün duam değişti resmen
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Bazi seylerin tesellisi zor oluyor, ne diyecegimi bilemedim😔
Ayni süreçlerden geçmiş bir ablan olarak, sana diyebilecegim;
Inaniyoruz ki olanda ve olmayanda bizlerin bilemeyecegi hikmetler ve hayirlar vardir.
Rabbim sana ve eşine güzel sabirlar versin.
Ileride, gözünüze nur, gönlünüze neşe olacak hayirli sağlıklı evlatlar nasib etsin.

Çok geçmiş olsun. Allah size sabır ve ferahlık versin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cookiie Cookiie canım perimmm Rabbim bu dönemi en hasarsız sıkıntısız atlatmayı nasip etsin.Rabbim en hayırlısını kolaylıkla nasip etsin bitanemm.Niyetine okudum.Aminnn🤲🏻🌸❤️😞 MssPARE MssPARE 🌺

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Bazi seylerin tesellisi zor oluyor, ne diyecegimi bilemedim😔
Ayni süreçlerden geçmiş bir ablan olarak, sana diyebilecegim;
Inaniyoruz ki olanda ve olmayanda bizlerin bilemeyecegi hikmetler ve hayirlar vardir.
Rabbim sana ve eşine güzel sabirlar versin.
Ileride, gözünüze nur, gönlünüze neşe olacak hayirli sağlıklı evlatlar nasib etsin.

Allah hepinizden razı olsun❤️
Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Teslimiyetteyiz. Rabbim neylerse güzel eyler.
Biz bir evlat sahibi olabilmek için varımız yoğumuzla elimizden gelen herşeyi yaptık bu yönden vicdanımız rahat. Rabbim nasip etmedi buna boynumuz kıldan ince. Sabrınıda vereceğine inanıyorum. Güzel günler görücez inşallah🤲🏼

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım 😔 Önce senin sağlığın iyi olsun, inşallah Allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🌹

:( sabah size okumuştum, o kadar ferah bi duyguyla okumuştum ki…. Sakın üzülmeyin, Allah böyle nasip ettiyse hayırlısıdır. Allah size sağlık versin 💓🌸

MssPARE MssPARE Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Kızlar şimdi benim kırmızı vir şekilde kanamam başlamadı kahverengi var ama. Ama ilaçları kestik başlamasını bekliyoruz. Başlayana kadar okuyabilirmiyim kendimle beraber sıradaki birkaç kişiye MssPARE MssPARE Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim penyez83 penyez83
Cookie canım benim 10 kez inşirah 10 kez Amenerrasulü ve 70 kez tevbe ayetini akşam namazından sonra okudum. ALLAH kabul etsin aminnnnnn. Sen okuduğun kişinin niyetlerine bağışlamasını yaparsın 🤲 (bu gün senin için MssPARE MssPARE okumuş 10 günlük de ben destek oldum yine ihtiyacın olursa yaz destek oluruz ) :anne:

Cookie canım benim 10 kez inşirah 10 kez Amenerrasulü ve 70 kez tevbe ayetini akşam namazından sonra okudum. ALLAH kabul etsin aminnnnnn. Sen okuduğun kişinin niyetlerine bağışlamasını yaparsın 🤲 (bu gün senin için MssPARE MssPARE okumuş 10 günlük de ben destek oldum yine ihtiyacın olursa yaz destek oluruz ) :anne:
Allah kabul etsin canım benim Allah razı olsun 🥰🤲✅

Back