Allah razı olsun canım arkadaşım inşallah aminCanım dua kardeşim ne desek de seni teselli etsek bilemedimRABBİM e sığınmaktan başka birsey gelmez elimizden vardır bir hayır diyelim. Sağlık olsun. RABBİM sağlıklı sıhhatli hayırlı gebelik tekrar nasip etsin aminnnnn
Parem Allah razı olsun inşallah artık rabbim hayırlısını versin. Doktorum kürtaj istemiyor kendi düşmesini beklicez birkaç gün. Rahim zaten hassas inceydi tedavi sürecindede. Yine müdahale edip zarar verilmesini istemiyor o yüzden. Beklicez. Olmazsa mecbur kürtaj olcak artıkAy perim şok oldum kuzum ya ...
Rabbim böyle istedi demek ne diyeceğimi bilemedim canım doktorlar ne diyor kürtajsa senin için en doğru olan onu yapılsın
Senin sağlığın için en iyisi neyse o olsun kuzum
cok ama çok geçmiş olsun Çok üzüldüm rabbim ruhuna demek can vermedi ve boyke okdu Hayırlısı olsun en güzeli senin neyse o olsun bitanem
Dualarımız senin sağlığın için olsun Rabbim tekrar nasip etsin
Tamam canım benim doktorlar en iyisini bilir rabbim sana bir şey olmasın bir an evvel toplarsın bitanem hep dua ettim sana ama böyle oldu..Rabbim hayırlısını versin kuzumParem Allah razı olsun inşallah artık rabbim hayırlısını versin. Doktorum kürtaj istemiyor kendi düşmesini beklicez birkaç gün. Rahim zaten hassas inceydi tedavi sürecindede. Yine müdahale edip zarar verilmesini istemiyor o yüzden. Beklicez. Olmazsa mecbur kürtaj olcak artık
Vardır herşeyde bir hayır parem. Teslimiyetimiz olmasa zaten tahammül edemezdik. Rabbim hepimize güzel yazılar yazsınTamam canım benim doktorlar en iyisini bilir rabbim sana bir şey olmasın bir an evvel toplarsın bitanem hep dua ettim sana ama böyle oldu..Rabbim hayırlısını versin kuzum
Çok geçmiş olsun. Allah size sabır ve ferahlık versin.Kızlar bana ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsunBu duamda bebeğimin sağlığıydı. Ama bugün malesef kalbinin durduğunu öğrendim şuan tek duam kürtaja gerek kalmadan kendisinin düşmesi. Aynı gün duam değişti resmen
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.Kızlar bana ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsunBu duamda bebeğimin sağlığıydı. Ama bugün malesef kalbinin durduğunu öğrendim şuan tek duam kürtaja gerek kalmadan kendisinin düşmesi. Aynı gün duam değişti resmen
Çok geçmiş olsun. Allah size sabır ve ferahlık versin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Bazi seylerin tesellisi zor oluyor, ne diyecegimi bilemedim
Ayni süreçlerden geçmiş bir ablan olarak, sana diyebilecegim;
Inaniyoruz ki olanda ve olmayanda bizlerin bilemeyecegi hikmetler ve hayirlar vardir.
Rabbim sana ve eşine güzel sabirlar versin.
Ileride, gözünüze nur, gönlünüze neşe olacak hayirli sağlıklı evlatlar nasib etsin.
Ben okurum.kuzum sekin yerine sen tereddütte kalma canım ❤Kızlar şimdi benim kırmızı vir şekilde kanamam başlamadı kahverengi var ama. Ama ilaçları kestik başlamasını bekliyoruz. Başlayana kadar okuyabilirmiyim kendimle beraber sıradaki birkaç kişiyeMssPARE Tiniminimavihanim penyez83
Canım süreleri ve ayeti ben senin yerine okurum sen tesbihatlari okuyabilirsinKızlar şimdi benim kırmızı vir şekilde kanamam başlamadı kahverengi var ama. Ama ilaçları kestik başlamasını bekliyoruz. Başlayana kadar okuyabilirmiyim kendimle beraber sıradaki birkaç kişiyeMssPARE Tiniminimavihanim penyez83
Ben okurum.kuzum sekin yerine sen tereddütte kalma canım ❤
İyiki varsınız çok teşekkür ederimCanım süreleri ve ayeti ben senin yerine okurum sen tesbihatlari okuyabilirsin
İyiki varsınız çok teşekkür ederim
Ben abdestli olarak okunacak duaları fazladan okumuştum (3 kişi). Eksik kalırsa benden de tamamlanır.penyez83 bitanem bende fazla bir tane var bugün niyete bağışlayalım yarın sen duaları okursun peri tesbihleri bugün böyle olsun canlar
Ne diyeceğimi bilemiyorum canımKızlar bana ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsunBu duamda bebeğimin sağlığıydı. Ama bugün malesef kalbinin durduğunu öğrendim şuan tek duam kürtaja gerek kalmadan kendisinin düşmesi. Aynı gün duam değişti resmen
Kızlar bana ettiğiniz dualar için hepinizden Allah razı olsunBu duamda bebeğimin sağlığıydı. Ama bugün malesef kalbinin durduğunu öğrendim şuan tek duam kürtaja gerek kalmadan kendisinin düşmesi. Aynı gün duam değişti resmen
canim benim Allah razı olsunBen abdestli olarak okunacak duaları fazladan okumuştum (3 kişi). Eksik kalırsa benden de tamamlanır.
Amin cümlemizden. Vesile oluyorsunuz Allah daim etsincanim benim Allah razı olsun
Inşallah eksiği olan özel gününde olan varsa tamamlarız❤❤Allah razı olsun
Cookie canım benim 10 kez inşirah 10 kez Amenerrasulü ve 70 kez tevbe ayetini akşam namazından sonra okudum. ALLAH kabul etsin aminnnnnn. Sen okuduğun kişinin niyetlerine bağışlamasını yaparsınKızlar şimdi benim kırmızı vir şekilde kanamam başlamadı kahverengi var ama. Ama ilaçları kestik başlamasını bekliyoruz. Başlayana kadar okuyabilirmiyim kendimle beraber sıradaki birkaç kişiyeMssPARE Tiniminimavihanim penyez83
Allah kabul etsin canım benim Allah razı olsunCookie canım benim 10 kez inşirah 10 kez Amenerrasulü ve 70 kez tevbe ayetini akşam namazından sonra okudum. ALLAH kabul etsin aminnnnnn. Sen okuduğun kişinin niyetlerine bağışlamasını yaparsın(bu gün senin için MssPARE okumuş 10 günlük de ben destek oldum yine ihtiyacın olursa yaz destek oluruz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?