Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hergun100 kere, Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Allah razı olsun tüm okuyanlardan ❤ Rabbim dua eden dillerinize dert vermesin Giremedim bu sıralar yogunum Ben listeyi duzenlerim siz bildirin inşallah
Allah razı olsun tüm okuyanlardan ❤ Rabbim dua eden dillerinize dert vermesin Giremedim bu sıralar yogunum Ben listeyi duzenlerim siz bildirin inşallah
Duam; Allahım sen büyüksün sen ol dersen her şey olur. Başlayacağımız tedavinin sorunsuz ilerlemesini ve hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip olmasını istiyorum.
Life light Rabbim kolaylaştırsin, sağlıkla, hayırla sonuclanan bir tedavi süreci nasip etsin. İnşallah evlat kokusu nasip olsun sana da. Allah kabul etsin. Okudum.