Tesbih 📿

Dua listemiz
Cuel
@sibell13
M -Misk-
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora

Hergun100 kere,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

yarın kismetse başlayalım inşallah
Cuel duanı paylasirmisin yarın..

Adım elif; Rabbim kızlarımı sağlıklı, doğru, hayırlı yetiştirebilmemi nasip etsin. İş yerimdeki belirsizliğin ortadan kalkmasını ve hakkımda hayırlısı olmasını nasip etsin rabbim. Allah razı olsun hepinizden

Dua listemiz
Cuel
@sibell13
M -Misk-
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Magnifiaque
hasbeee
Noona_noona

Cuel Duası

Adım elif; Rabbim kızlarımı sağlıklı, doğru, hayırlı yetiştirebilmemi nasip etsin. İş yerimdeki belirsizliğin ortadan kalkmasını ve hakkımda hayırlısı olmasını nasip etsin rabbim. Allah razı olsun hepinizden

Beğen

Hergun100 kere,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Canım okudum bende kendi niyetime Rabbim kabul eder inşallah. Hepinizden Allah razı olsun

Rabbim dileğine kavuştursun. Allah kabul etsin. Okudum.

Dua listemiz
Cuel
@sibell13
M -Misk-
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Magnifiaque
hasbeee
Noona_noona

Cuel Duası

Beğen

Hergun100 kere,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…