Tesbih 📿

Bende okudum inşallah aminn

Okudum rabbim kabul etsin dualarınızı

Cuel
S sibellcim
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
@Noona_noona
Magnifiaque
@Ocalh
ftemiz
Umut_2019
@umudum58
Mavim25

ftemiz İsmim Fadime, duam Allahım benim kalbimden geçen tüm dileklerimin hayırlısı kabul olmasını nasip eyle, içimdeki sıkıntıları feraha kavuştur. Ailemdeki herkese huzur, sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım.

Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Ya Rabbi Gülperi kızı Merve kuluna girdigi tüp bebek tedavisinde kolaylıklar ver. Sağlıkla ve kolayca hamile kalip bebeğini kucağına almayı nasip eyle. Amin Amin Amin

Amin. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin sağlıkla tüm hasret çekenlere. Allah kimseyi mahrum bırakmasın. Okudum.

Ya Rabbi Gülperi kızı Merve kuluna girdigi tüp bebek tedavisinde kolaylıklar ver. Sağlıkla ve kolayca hamile kalip bebeğini kucağına almayı nasip eyle. Amin Amin Amin
Şu an görüyorum. Ya sen var ya inanılmaz bir insansın. Seni Allah cennetiyle mükafatlandırsın. Duaların cennet biletin olsun. Ya inanılmaz duygulandım. Çok çok teşekkür ederim.

Okudum rabbim kabul etsin dualarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…