Bende okudum inşallah aminnismim Fadime, duam Allahım benim kalbimden geçen tüm dileklerimin hayırlısı kabul olmasını nasip eyle, içimdeki sıkıntıları feraha kavuştur. Ailemdeki herkese huzur, sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım.
Okudum rabbim kabul etsin dualarınızıismim Fadime, duam Allahım benim kalbimden geçen tüm dileklerimin hayırlısı kabul olmasını nasip eyle, içimdeki sıkıntıları feraha kavuştur. Ailemdeki herkese huzur, sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım.
Kendi niyetim için okudumYa Rabbi Gülperi kızı Merve kuluna girdigi tüp bebek tedavisinde kolaylıklar ver. Sağlıkla ve kolayca hamile kalip bebeğini kucağına almayı nasip eyle. Amin Amin Amin
Amin isteyen herkese inşallahYa Rabbi Gülperi kızı Merve kuluna girdigi tüp bebek tedavisinde kolaylıklar ver. Sağlıkla ve kolayca hamile kalip bebeğini kucağına almayı nasip eyle. Amin Amin Amin
Ya Rabbi Gülperi kızı Merve kuluna girdigi tüp bebek tedavisinde kolaylıklar ver. Sağlıkla ve kolayca hamile kalip bebeğini kucağına almayı nasip eyle. Amin Amin Amin
Okudum canım rabbim kolaylık versin. Hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinYa Rabbi Gülperi kızı Merve kuluna girdigi tüp bebek tedavisinde kolaylıklar ver. Sağlıkla ve kolayca hamile kalip bebeğini kucağına almayı nasip eyle. Amin Amin Amin
Şu an görüyorum. Ya sen var ya inanılmaz bir insansın. Seni Allah cennetiyle mükafatlandırsın. Duaların cennet biletin olsun. Ya inanılmaz duygulandım. Çok çok teşekkür ederim.Ya Rabbi Gülperi kızı Merve kuluna girdigi tüp bebek tedavisinde kolaylıklar ver. Sağlıkla ve kolayca hamile kalip bebeğini kucağına almayı nasip eyle. Amin Amin Amin
Ya biz dua kardeşiyiz öyle düşünme lütfen. Senin tüp bebeğe başladigin dönemde ben boş duramam.Şu an görüyorum. Ya sen var ya inanılmaz bir insansın. Seni Allah cennetiyle mükafatlandırsın. Duaların cennet biletin olsun. Ya inanılmaz duygulandım. Çok çok teşekkür ederim.
Nutkum tutuldu Allah razı olsun.Ya biz dua kardeşiyiz öyle düşünme lütfen. Senin tüp bebeğe başladigin dönemde ben boş duramam.
Okudum rabbim kabul etsin dualarınızıYa Rabbi Gülperi kızı Merve kuluna girdigi tüp bebek tedavisinde kolaylıklar ver. Sağlıkla ve kolayca hamile kalip bebeğini kucağına almayı nasip eyle. Amin Amin Amin