Noona_noona için okudum Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahAllah’ım sen günahlarımızı bağışla
Sağlık,sıhhat,afiyet ver bizlere
Tüm afetlerden bizi koru
Hayırlı kapılar aç, evlerimizi bereketlendir
Kızıma iyi bir anne olup, onu doğru bir şekilde yetiştirmeyi nasip eyle
Kızımın yolu hep açık olsun, hep İyilikler olsun, sen kötülüklerden koru Allahım
Hayırlı bir evlat olsun inşallah sağlıkla
Tüm bebek isteyen kardeşlerime hayırlı bir evlatlarının olmasını nasip eyle
Doğum yapacaklara kolaylıklar ver inşallah
Bende okudum inşallah aminn canimAllah’ım sen günahlarımızı bağışla
Tüm afetlerden bizi koru
Kızımın yolu hep açık olsun, hep İyilikler olsun, sen kötülüklerden koru Allahım
Bende okudum canım Allah ne dileğin varsa kabul eylesin inşallahAllah’ım sen günahlarımızı bağışla
Tüm afetlerden bizi koru
Amin canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah okudum canım rabbim dileğini kabul eylesinAllah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Allah razi olsun canim insallah hepimizin duasi kabul olsun agzina yuregine saglikAmin canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah okudum canım rabbim dileğini kabul eylesin
Okudum canım Rabbim tedavinde kolaylık nasip etsin gönlünden geçen muradın kabul olsun inşallahAllah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Okudum canım allah kabul etsin miniş miniş mervişlerin olsunAllah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Aminn inşallah canım okudumAllah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Allah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Okudum allah kabul etsin inşallahAllah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Ben katılırım canımKizlar büyük ismi azam duasına katılmak isteyen varmı. 11 kişi.olursak 11 tane okuyacağız. 4 kişiyiz.
Güzel.bir dua katılmak isteyen olursa ismi azam grubunda başlayacağız..
Burdaki duaya devam ediyoruz tabi
Okudum cnm rabbim kabul etsin dualarınızıAllah’im sen gunahlarimizi bagisla tovbelerimizi kabul et Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü'l Hüsna'nın hatırı icin baslamis oldugum tedavinin guzel gecmesini nasip et butun evlat sahibi olmak isteyenlere sonra merve kuluna hayırlı bir evlat nasip et ettigimiz dualarin kabul oldugunu gormeyi nasip et benimle birlikte dua eden dua kardesleriminde gonlundeki dualari nasip et
Bende varim cnm insallah rabbimden bir manilik cikmazsaKizlar büyük ismi azam duasına katılmak isteyen varmı. 11 kişi.olursak 11 tane okuyacağız. 4 kişiyiz.
Güzel.bir dua katılmak isteyen olursa ismi azam grubunda başlayacağız..
Burdaki duaya devam ediyoruz tabi
Başladık canım inşallah gel Allah razı olsun.Bende varim cnm insallah rabbimden bir manilik cikmazsa