Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

Koltuk altına falan uygulasak mı acaba ağdadan sonra falan...:44:

Koltuk altına falan uygulasak mı acaba ağdadan sonra falan...:44:

Valla denemedim bi zararı olmaz sanmam zaten yüzüme uyguluyorum sonuçta. Ben koltuk altına lazere gidicem ondan alamıyorum şuan jiletliyorum sadece

kullananlar varsa bilgilendirebilirmi kızlar, okudum şimdi merak ettim bende

Sanırım bi ben kullanıyorum Valla durum hala aynı bende ayaklrıma bi işlem yapmıyorum kıllar ince tüy oldu çünkü. Yüzümde çok az çıktı eğer böyle kalırsa yüzümüde daha almama gerek kalmicak

çok ilginç bir durum kullananlar lütfen bilgilendirsin çene kısmında 5 6 tane var sinir oluyorum

çok enteresan bende kırmızı kantoran yağı var bayanlar aktar dediki bu yağ zaten zeytinyağı çiçek güneşde yada karanlıkda zeytinyağında beklerse kırmızıya dönüyor rengi demişdi yani hepsi aynı renk renk ayırmayın sahteside çokmuş ona göre ben aktarın kendi hazırladığı kantorandan aldım içim daha rahat yani ama tüy azalttığınıda ilk defa duydum yüzünüz için kıl köklerini kurutucak bir yöntem söyleyim sizlere

cımbızla bıyık veya çene bölgenizde aldığınız tüylere hemen limon ve tuz karışımı basın ve biraz bekletin ilk 3 gün 1 kere yapın daha sonra birdahaki alışınızdada aynısını uygulayın yaza 3 ay var kesin azalıcak görüceksiniz hadi bakalım

Aynen annem yapıyordu onu ama çok acıdığı için ben uygulamadım Ya kantoronun böyle bir etkisi olduğunu ben hiç bir yerde görmedim ve hücre yenileyici yağ yani böyle etki etmesi şaşırttı benide

Aynen annem yapıyordu onu ama çok acıdığı için ben uygulamadım Ya kantoronun böyle bir etkisi olduğunu ben hiç bir yerde görmedim ve hücre yenileyici yağ yani böyle etki etmesi şaşırttı benide

canım bu yağı ben arada geceleri sürüyorum 5 dk sonra cildime bakmaya doyamıyorum işin aslı yara kesik için almışdım eve cildimide parlatıyo bebek gibi yapıyo arada sürüyorum ama tüyleri azalttığını görmedim tuzlu acıyorsa sadece limon sürün oda iş görüyr kıllanmakmı iyi acımakmı

tabiki acıycak ama kesin çözüm olucakdır her güzelliğin bir bedeli vardır ağdada çok acıyo mesela ama bu limon onun kadar acımıyo hemen rüzgar esdirirseniz bişeycik olmaz fön makinası tutun mesela yanarsa

Yüzümü aldığımde öylece deriyide yüzüm atmışım geçen bende bu yağı sürdüm 1 günde iyileştirmişti valla ne mübarek yağmış

Bende de Tırnak Batması Var.Peki Tırnak Batmasına İyi Geldimi?

Canım bizim oralarda bu kantoronun bitkisini toplayıp zeytinyağı dolu bir şişeye koyup asarlar ,yara bere kanama gibi durumlarda hemen bu yağdan koyarlar hücre yenileyici özelliği doğrudur yaralarda iz kalmasınıda önlüyor , kanıda durduruyor ayrıca benim elimi cam kesmişti baya derin hemen annem bu yağdan koydu kanamayı kesti gerçekten izide yok şuan hiç, tüy üzerindeki etkiside ilginç gerçekten devam et bakalım zamanla ne olacak paylaştıkça bizde faydalanırız :)

Son düzenleme:
Bende de Tırnak Batması Var.Peki Tırnak Batmasına İyi Geldimi?

Evet ben zaten tırnak batması için kullanmaya başlamıştım. Tırnak kenarlarına damlatıyorsunuz her akşam. Sonra nemlendiri özelliğini öğrendik dedik tüm ayağıma sürelim. Ayaklarımın üzerini en son aralık başı almıştım ve şuan almaya neredeyse gerek kalmadı o gün bugundür almıyorum =)

Aynen ben gelişmeleri sürekli yazarım buraya Yanıklarada iyi geliyormuş annem fırının ızgarasına elini değdirmişti baya yapışmış eli çok derindi kantoron kullandı yanmasını ağrısınıda aldı ve dediğin gibi o derin yanıktan iz falan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…