Koltuk altına falan uygulasak mı acaba ağdadan sonra falan...:44:
tatlım ozon yağı yazıyo ama burda
başka bi yerine daha kullandın mı ya da başka kullanan var mı?
kullananlar varsa bilgilendirebilirmi kızlar, okudum şimdi merak ettim bende
canım fiyatı ne kadar acaba.
çok enteresan bende kırmızı kantoran yağı var bayanlar aktar dediki bu yağ zaten zeytinyağı çiçek güneşde yada karanlıkda zeytinyağında beklerse kırmızıya dönüyor rengi demişdi yani hepsi aynı renk renk ayırmayın sahteside çokmuş ona göre ben aktarın kendi hazırladığı kantorandan aldım içim daha rahat yani ama tüy azalttığınıda ilk defa duydum yüzünüz için kıl köklerini kurutucak bir yöntem söyleyim sizlere
cımbızla bıyık veya çene bölgenizde aldığınız tüylere hemen limon ve tuz karışımı basın ve biraz bekletin ilk 3 gün 1 kere yapın daha sonra birdahaki alışınızdada aynısını uygulayın yaza 3 ay var kesin azalıcak görüceksiniz hadi bakalım
Aynen annem yapıyordu onu ama çok acıdığı için ben uygulamadımYa kantoronun böyle bir etkisi olduğunu ben hiç bir yerde görmedim ve hücre yenileyici yağ yani böyle etki etmesi şaşırttı benide
canım bu yağı ben arada geceleri sürüyorum 5 dk sonra cildime bakmaya doyamıyorum işin aslı yara kesik için almışdım eve cildimide parlatıyo bebek gibi yapıyo arada sürüyorum ama tüyleri azalttığını görmedim tuzlu acıyorsa sadece limon sürün oda iş görüyr kıllanmakmı iyi acımakmı
tabiki acıycak ama kesin çözüm olucakdır her güzelliğin bir bedeli vardır ağdada çok acıyo mesela ama bu limon onun kadar acımıyo hemen rüzgar esdirirseniz bişeycik olmaz fön makinası tutun mesela yanarsa
Bende de Tırnak Batması Var.Peki Tırnak Batmasına İyi Geldimi?
Canım bizim oralarda bu kantoronun bitkisini toplayıp zeytinyağı dolu bir şişeye koyup asarlar ,yara bere kanama gibi durumlarda hemen bu yağdan koyarlar hücre yenileyici özelliği doğrudur yaralarda iz kalmasınıda önlüyor , kanıda durduruyor ayrıca benim elimi cam kesmişti baya derin hemen annem bu yağdan koydu kanamayı kesti gerçekten izide yok şuan hiç, tüy üzerindeki etkiside ilginç gerçekten devam et bakalım zamanla ne olacak paylaştıkça bizde faydalanırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?