• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
selam kızlar ben tesadüfen yaşadığım birşeyi sizle paylaşmak istedim

ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim

kantoron yağı, sari, mavi kırmızı sarı her renk var , siz hangisini kullandınız, ben hemen sarısından aldım kullandım siz nerden ve ne renk almıştınız bana yardımcı olurmusunuz lütfen

ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim

kantoron yağı, sari, mavi kırmızı sarı her renk var , siz hangisini kullandınız, ben hemen sarısından aldım kullandım siz nerden ve ne renk almıştınız bana yardımcı olurmusunuz lütfen

ben kantoron yağının saç çıkarma ve güçlendirme etkisi olduğunu biliyorum,
kantoron yağı olduğuna emin misiniz kullandığınız yağın?

evet ozonlanmış kantoron yağı kullanıyorum kırmızımsı bir renk. Valla bende netten hücre yenileyici olduğunu okudum yani böyle bir etki göstermesine inanın bende çok şaşırdım. Başka bişide kullanmadım ayaklarıma ki etki etsin diyeyim. Çok şaşkınım bende. Kaç ay oldu ayağımdaki kıllar hala çıkmadı tüy olarak çıktı:26:

evet ozonlanmış kantoron yağı kullanıyorum kırmızımsı bir renk. Valla bende netten hücre yenileyici olduğunu okudum yani böyle bir etki göstermesine inanın bende çok şaşırdım. Başka bişide kullanmadım ayaklarıma ki etki etsin diyeyim. Çok şaşkınım bende. Kaç ay oldu ayağımdaki kıllar hala çıkmadı tüy olarak çıktı:26:

canm peki başka bölgelerine denedinmi hiç etki ettimi

valla bende ilk defa bu sene kullandım böyle bi sonuç çıktı anlam veremedim:26:

ozon yağı demek zeytinyağı demek.. zeytinyağı da kantoron da kılı güçlendirir ama

yüzüme nemlendirme amaçlı sürüyorum canım 3 4 hafta oldu alalı şuan çok az çıkmış durumda oda favori kısımları tek tük:26:

ya ben rengini unuttum ozonlanmış kantaron yağı aldım, oda sarımsı bişey olurmuki yani acaba farklımıki, yüzünde bi değişiklik olursa paylaşırsan sevinirim

ozon yağı demek zeytinyağı demek.. zeytinyağı da kantoron da kılı güçlendirir ama

aynen bende ona şaşırdım ya yani ben nemlendirme açısından ayaklarıma birde yüzüme sürüyorum tırnak batmasınıda geçirdi benim yani kıllar için sürdüğüm birşey değildi kaç ay oldu ayaklarım tüy şeklinde yarısıda gitmiş. Yüzüm deseniz hala çıkmadı.Kantoron hücre yenileyici bir yağ yani şaşırdım bu duruma sizle paylaşim dedim:26:

ya ben rengini unuttum ozonlanmış kantaron yağı aldım, oda sarımsı bişey olurmuki yani acaba farklımıki, yüzünde bi değişiklik olursa paylaşırsan sevinirim

valla benimde turuncumsu bir renk canım. Yüzümde hala birşey yok yani pürüzsüzde değil ama çok az çıktı tüy halinde özellikle fawori kısımlarım tüy halinde. Ben birde kalın tüy köklerine sahibim aldığımın haftasına çıkar normalde ama şuan anlamadığım bir şekilde çok az ve incelmiş bir şekilde çıktı. başka birşeyin etki ettiğini sanmıyorum bacaklarım falan normal seyrinde çıkıyor oraya kantoron kullanmadım daha üşendiğimden.. Bacaklarımada denicem ama

yaa şu epilamor varya netten biraz baktımda onun içindede kantaron otunun özü var ordan bi bağlantı kurmaya çalışıyorumda kuramıyorum galiba:1:

Valla ben hücre yenileyicinin kılları nasıl yok ettiğinin bağlantısını bulamıyorum:1: bide çok az kullandım 2 hafta falan ona rağmen böyle sonuç verdi:ssz:

yaa gerçekten iyi bi çözümmü bana cok lazım koluma koltuk altıma bi de malum yerlere kullanayım :( karınca yağı çok iyi bi etki sağlamadı yüz dışındaki diğer bölgelere :(:43::43::43::43:

canım kullandığın yağın markası felan nedir hatırlıyo musun birde nerden temin ettin ???
yok canım hatırlamıyorum annem kendisine almış bana başka şişeye bölüp verdi

yaa gerçekten iyi bi çözümmü bana cok lazım koluma koltuk altıma bi de malum yerlere kullanayım :( karınca yağı çok iyi bi etki sağlamadı yüz dışındaki diğer bölgelere :(:43::43::43::43:

valla hiç bilmiyorumki bende böyle bi etki yarattı:26:

Back