terzi olmak için ustalık belgesi nasıl alıcam..

ALVOSAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
104
0
40
arkadaşlar moda evi açmak istiyoruz annemle bunun içinde iş yeri açma ruhsatı ustalık belgesi gibi şeyler istiyorlar.ustalık belgesini almak için 1987-1998 yılları arasında birinin yanında 11 yıl çalıştığını gösteren imza istiyorlar.bunun başka yolu varmı bilgisi olan ve paylaşan olursa çok sevinirim..yadaböyle moda evi açan varmı yakınlarda neler gerekiyo.şimdiden teşekkürler...

canım moda evi açıncaa ilk iş bize de adres bildir olur mu?

müşterin oluruzz... sevgiler.kolay gelsın

tam bir bilgim yokta canım..
illaki ustalık belgesi vs istiyorlar ..kuaför dükkanı açarken nasıl usta belgesi olamsı gerekiyosa buda aynı..ve daha önceden tecrüben varsa bunuda ispatlaman gerekiyor...
biri açıcaktıda böğle bir yer onada butür şeyler şart koştular ve açamadı ..
inşallah sen açabilirsin canım..

canım benım modaevım vardı ama ben meslek lisesi mezunuyum.lise diploması yettı.ama çıraklık okulu var.orda çıraklıkdan başlayıp ustalığa kadar çıkabılıyosun.yada usta eğitici belgesı olan biri varda tanıdığın o da sana çıraklık belgesı verebılır.yada ben dıplomamı verım sana benım üstüme aç:KK70: sen çalıştır.yardımcıda olurum.belkı benım gıbı ilerde atölyen bile olur:KK70: belkıde marka olursun kim bilir...Allah yardımcın olsun canım.elimden gelen bişi olursa yardımcı olurum,çekinme...

canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.epeydir siteye girmemiştim cevaplarınızı yeni gördüm.galiba açamıycaz bu işi yapan yada yapmak isteyip vazgeçenler bayanlara kıyafet dikmenin çooook zor olduğundan bahsetti tırstımm işin açığıyasakkelimeyinede yeniden ciddiye binerse haber ederim size:lepi:

X