Tertemiz durumda GİYİM (mont,elbise BAY&BAYAN)

maybar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
64
3
98
İzmir

Bayan Lacivert ve siyah&beyaz elbiseler M Bedendir. Elbiseler 20 TL
Klasik kesim Bayan M beden ceket 15 TL
Erkek mont deri kahve 40 TL
Bayan deri siyah mont 30 TL

Eki Görüntüle 939854

Çok iyi durumda defosuzdur.

Eklentiler

• $20140119_133712.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
iyi satışlar siyah bayan deri mont deformasyonu yoksa ben talibim fiyatta biraz yardımcı olursanız sevinirim.....

Canım zaten cok para vermiştim ve hic deformasyonu yok neredeyse sıfır aldığında anlarsın.

30 dan asagı maalesef düşemem. aldığında kalitesini anlarsın dışarıda bu fiyata bu mont bırak hırka bile alamazsın caanım sende beni anla.

iyi satışlar siyah bayan deri mont deformasyonu yoksa ben talibim fiyatta biraz yardımcı olursanız sevinirim.....

canım yaa ben bedenini sormayı unuttum 38 beden gibi tahmin ediyorum bilgilendirirsen sevinirim ..Adreside yolladım bilgin olsun

Ödemeyi Ptt kargo ile kapıda ödeyeceksin. Kargo ücretiyle birlikte. Bana irtibat numaranı ve adını soyadını da yazabilir misin? Özel mesaj ile

kızlar bakan yokmuuu

Cnm siyah deri montu satmıştınız erkek olan için takasüşünürsenhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725083&highlight=Dolab%FDm%FD+bo%FEalt%FDyorum bendekilere bak istersen sonra karar ver sıfır ürünlerim de var ayrıca bedeni kaç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…