• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters Rahim, Adet Ağrısı ve Kürtaj

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

İlk adet olduğumdan beri dayanılmaz adet ağrısı çekiyorum her ay.Öyle ki bazen ağrı kesici iğneler bile ağrımı geçirmiyor. Genç kızlığımda da evlendikten sonra da doktora gittim bir sıkıntı yok dediler.3 ay önce hamile kaldım o zaman kadın doğum doktorum vajinal ultrason ile bakarken rahmimim ters olduğunu söyledi.Başka bir doktora daha gitmiştim o dönemde o da evet ters demişti.Gebeliğe engel değil ama adet ağrılarının sebebi bu olabilir demişti.Hamileliğim de 2 aylıkken maalesef kalp durması sonucu son buldu.Doktor rahmin ters olmasıyla alakası olmadığını söymedi. Rahmi ters olup benim gibi adet sancısı çeken ve bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ? Ve sancılarınız için ne yapıyorsunuz ? :(

Merhaba arkadaşlar,

İlk adet olduğumdan beri dayanılmaz adet ağrısı çekiyorum her ay.Öyle ki bazen ağrı kesici iğneler bile ağrımı geçirmiyor. Genç kızlığımda da evlendikten sonra da doktora gittim bir sıkıntı yok dediler.3 ay önce hamile kaldım o zaman kadın doğum doktorum vajinal ultrason ile bakarken rahmimim ters olduğunu söyledi.Başka bir doktora daha gitmiştim o dönemde o da evet ters demişti.Gebeliğe engel değil ama adet ağrılarının sebebi bu olabilir demişti.Hamileliğim de 2 aylıkken maalesef kalp durması sonucu son buldu.Doktor rahmin ters olmasıyla alakası olmadığını söymedi. Rahmi ters olup benim gibi adet sancısı çeken ve bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ? Ve sancılarınız için ne yapıyorsunuz ? :(
Ayni sikintilari bnde yasiyorum canm gecmis olsun benmde rahmim ters bnde ilk bebegimi kalp atisi durdugu icin kaybettim kurtajla alindi ikinci bebegimi saglikla aldim kucagima cokkk sukur allah sanada nasip etsin ins evet sancilarrrr coook ama cook fena ben bazen agliyorum gercekten cok kotu bir durum igneler fayda etmyr agri kesici hapda icince kesiliyrum oyuzden kullanamyrm gerci oda fayda etmyrda iste valla bugune kadar bi cozum bulamadm bulursan bnada de cok ihtycm var sadece doktrum bna normal insanlara gore adet sancisinida dogum sancisinida iki kat daha fazla hissedersin dedi malesef dogum sancisi cekmedim cnku bebegimin kalp atisi zayfladi icin apar topar amlyta grdm ama adet sancilari fena

Ayni sikintilari bnde yasiyorum canm gecmis olsun benmde rahmim ters bnde ilk bebegimi kalp atisi durdugu icin kaybettim kurtajla alindi ikinci bebegimi saglikla aldim kucagima cokkk sukur allah sanada nasip etsin ins evet sancilarrrr coook ama cook fena ben bazen agliyorum gercekten cok kotu bir durum igneler fayda etmyr agri kesici hapda icince kesiliyrum oyuzden kullanamyrm gerci oda fayda etmyrda iste valla bugune kadar bi cozum bulamadm bulursan bnada de cok ihtycm var sadece doktrum bna normal insanlara gore adet sancisinida dogum sancisinida iki kat daha fazla hissedersin dedi malesef dogum sancisi cekmedim cnku bebegimin kalp atisi zayfladi icin apar topar amlyta grdm ama adet sancilari fena

Çok teşekkür ederim cevabınız için size ilk gebeliğinizin neden sonlandığına dair bilgi verildi mi acaba ? Bulursam kesinlikle aklımdasınız size de yazacağım

Çok teşekkür ederim cevabınız için size ilk gebeliğinizin neden sonlandığına dair bilgi verildi mi acaba ? Bulursam kesinlikle aklımdasınız size de yazacağım
Canim kalp atisi olustumu yoksa hicmi olusmadi onu anlayamadilar 9+4 kurtaja karar verildi kesenin etrafinda kan pihtisi vardi dusuk tehlikem vardi zaten progestrn igneler ve haplarla duryrdu zaten nasip deglms ikicsindede dusuk tehlikesi vardi yine ignler ve dokuz ay hap kullanmyla devam ettm bu kezde dogum geckdi ve kalp atisi zayfladi sabah kontrle die gittim aksam apar topar amlyta girdim

Merhaba arkadaşlar,

İlk adet olduğumdan beri dayanılmaz adet ağrısı çekiyorum her ay.Öyle ki bazen ağrı kesici iğneler bile ağrımı geçirmiyor. Genç kızlığımda da evlendikten sonra da doktora gittim bir sıkıntı yok dediler.3 ay önce hamile kaldım o zaman kadın doğum doktorum vajinal ultrason ile bakarken rahmimim ters olduğunu söyledi.Başka bir doktora daha gitmiştim o dönemde o da evet ters demişti.Gebeliğe engel değil ama adet ağrılarının sebebi bu olabilir demişti.Hamileliğim de 2 aylıkken maalesef kalp durması sonucu son buldu.Doktor rahmin ters olmasıyla alakası olmadığını söymedi. Rahmi ters olup benim gibi adet sancısı çeken ve bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı ? Ve sancılarınız için ne yapıyorsunuz ? :KK43:

canlarım bende daha dün rahmimin ters olduğunu öğrendim şaka gibi :)
ama ben adetlerimde sancılı geçerdi ama 1 gün bilemedin 2 bazende hiç ağrım olmazdı garip.
ama ilişki esnasında ağrı çekebiliyorum. :(
zaten hamile kalamıyordum bide bunu öğrendim çok şaşkınım

canlarım bende daha dün rahmimin ters olduğunu öğrendim şaka gibi :)
ama ben adetlerimde sancılı geçerdi ama 1 gün bilemedin 2 bazende hiç ağrım olmazdı garip.
ama ilişki esnasında ağrı çekebiliyorum. :KK43:
zaten hamile kalamıyordum bide bunu öğrendim çok şaşkınım
Gecmis olsun ins saglikla hamile kalir kucagina alirsin

Back