• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters Dubleks Merdiven Basamakları :S

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
Selam arkadaşlar .. Ters dublex evin hemen girişinde aşağı kata merdiven iniyor .. Bu merdivenler için özel halı üretimi var mı ? Yada merdivenli evi olanlar siz nasıl yapattıgınız ? Rengarenk yada iki tonlu halıları nereden bulurum.. yada başka çözüm yolları var mı .. Bilgisi olan varsa paylaşır ise çok mutlu olurum ..:17:

benim evim bol merdivenli ben hiç bişi yaptırmadım senin asıl merdivenle olan sorunun nedir halısız olmuyomu yani sorunmu oluyo illa halı yaptırmak istiyosan komple halı satan mağazalar var oralar gelip ölçüyo ona göre yapıyo hatta kaymaması için bi merdiven bitimine bi uzun çucuk gibi aparat var ondan da takılıyor yada halıyı yere yapışrıyolar

benim evim bol merdivenli ben hiç bişi yaptırmadım senin asıl merdivenle olan sorunun nedir halısız olmuyomu yani sorunmu oluyo illa halı yaptırmak istiyosan komple halı satan mağazalar var oralar gelip ölçüyo ona göre yapıyo hatta kaymaması için bi merdiven bitimine bi uzun çucuk gibi aparat var ondan da takılıyor yada halıyı yere yapışrıyolar

Merdivenler fayans çıplak kalsın istemiyorum .. Metre hesabı satılan yolluklar uygun olurmu acaba altı kaydırmazlı olanlar yoksa özel mi stılıyor bu merdiven halısı olarak ?

çıplak kalsa bence daha iyi. halı kaplama ne yaparsan yap sirke ya da çamaşır suyuyla silinen yüzey kadar temiz olmayacaktır.

Merdiveni bu haliyle zor siliyorum halı olsa nasıl silersin çok zor olur sakın yaptırma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım annemlerin evi dubleks. Merdivenleri ahşap yaptırdılar. sizinki mermer sanırım kapatmak istediğine göre. Önceden halıfleksle kaplıydı bizimki. Halıfleksle istersen tamamını istersen sadece ortada bir yolu kapatabilirsin. Şık duruyor bence öyle. Ama temizliği biraz daha zor tabi. Mermeri viledayla siler geçersin. Halıyı devamlı silmek gerekiyor.

Google görsellere merdiven halıfleks kaplama yazarsan çıkar bir şeyler. Halıcıya gidersen yardımcı olurlar zaten..

Merdivenler fayans çıplak kalsın istemiyorum .. Metre hesabı satılan yolluklar uygun olurmu acaba altı kaydırmazlı olanlar yoksa özel mi stılıyor bu merdiven halısı olarak ?

Yok normal yolluk alıcaksan kaymaması için özel aparatlar takıyorlar. Sen kendi kendine alma. Halıcıya danış. Merdiven için alacağını söyle anlatırlar..

Son düzenleme:
bencede çıplak kalsın.benim evin merdivenleride öyle.böyle daha güzel gözüküyor bence.
sen niye halı yaptırmak istiyordun canım? merdivenlerde mi bir sorun var,güzel gözüküceğini mi düşünüyorsun yoksa soğuk falan olmasın diye mi yaptırıyorsun?:44::26:

Kızlar kışın soğuk olur ve o betona basmak istemem .. birde görüntü itibari ilede hoş değil .. internetten bir kaç yolluk modeli buldum fakat nerede satıldıgını bulamıyorum ..

İkisi yolluk bir tanesi boyama :)
$boyamayoluk.jpg $merdiven-yolluk-halilar.jpg $pembe yolluk modeli.jpg

Selam arkadaşlar .. Ters dublex evin hemen girişinde aşağı kata merdiven iniyor .. Bu merdivenler için özel halı üretimi var mı ? Yada merdivenli evi olanlar siz nasıl yapattıgınız ? Rengarenk yada iki tonlu halıları nereden bulurum.. yada başka çözüm yolları var mı .. Bilgisi olan varsa paylaşır ise çok mutlu olurum ..:17:

biz de halıcıya halıflex ile ölçüye göre kestirip kaplatmıştık, örnek olsun :31:

$PIC_1410.jpg

Son düzenleme:
Back