S
seldakarahan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seldakarahan
-
aynen banada ters ve sezeryana hazırlıklı ol dediler..hayırlısı olsun ama inş normal olur
bizim cadı da 32.haftada gittiğimizde dönmüştü.şimdi zırt pırt poposunu dikip duruyo burnuma :)
mervecim dediğini ilk defa duyuyorujm cnm,dönmüş bebişin nsl önce kafası gelmez ki? sana kim söledi ki tatlım?
ben de çevreden duydum. ya insanı rahatlatacaklarına da daha da strese sokuyolar. sen de saçma buldun değil mi. gel de onlara anlat bunu. bugün de görümcem komşuya gitmiş, orda beni sormuşlar. alerji oldu deyince yeni evli (hamile olmak istiyo ama iltihabı var) biri bi kadın da alerji olmuştu son ayında meğer çocuğu karnında ölmüş demiş. bu da söylenecek şey mi yani. nihancım benim kayınvalidem hamile olduğumu 3 ay sakladı komşulardan nazar değer diye. çünkü onların ikisinin de düğünü bizden 2 ay önce olmuştu, çocukları olmadı. burda hemen çocuk istiyolar, kayınvalideme biz evlendikten 1 ay sonra başlamışlar sormaya gelininin çocuğu var mı diye. Allah tan bizim hemen oldu, yoksa insanlara laf anlatamazdık. sen kaçıncı senende hamile kaldın? saat de çok geç olmuş ama benim uykum yok. yatayım belki gelir.a.s.
merhaba kızlarrr , bebişler ne durumda,dönen varmı ? ayy ne garip soru oldu .)
Nihancığım ne güzel elvinciğimiz yönünü çabuk bulmuş. darısı başımıza
kalachakra,36. haftada dönmemiş olması 37. haftada dönme ihtimalini ortadan kaldırmaz, alan daralsada son andada dönebilir diye biliyorum, bende haftaya soracağım tekrar doktora, ne kadar bu olay sürer diye. ben kızıma sürekli dön diyorum, anneciğini umarım üzmez
Annişler birşey soracağım, sizin de bebiş döndükten sonra çatı kemiği ve etrafında ağrı başladı mı?
çok rahattım, yürürken, falan çok yorulmazdım, artık iki adım atayım, bir ağrı, bazen kemiğim sizlıyor, bazen hemen karnımın altındaki bölge uyuşuyor...
bu pazartesi doktora gideceğim, sorarım da, sizde de oluyor mu merak ettim...:uhm:
canım benimde bebeğim 2 gün önce dönmüş... söylediklerinin aynısını bende yaşıyorum... hatta ara ara sancım bile oluyor... :1rolleyes:
evt cnm bizimki amuda kalkmış sanırım :)))) sizinkilerde yolunu bulur inş. dediğn doğru bende öle duydum son haftasında bile dönen bebek oluyomuş.o yüzden endişelenmeyin kızlar,olmasa da napalım onlar doğuştan inat olacaklar demek kendi istedikleri gibi geldikleri içinsağlıkla gelsin hepsi inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?