- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
pardon ama bu teröristlere o azmi veren kim acaba, dağdan inenler kendimahkemelerini kurup kendilerini yargıladılar davul zurnayla karşılandılar, pisliğin biri çıkıp özerk kürdistan ı ilan ettik dedi ne oldu halen vekil olarak görülüyo.Bunu da geçtim bu ülkenin başbakanı kendisini koruyan biz yataklarda rahat uyuyalım diye kendini feda eden mehmetçiklerimizin ardından kelle dedi onun arkasından ağlayan anneye yaygaracı dedi.Başımızda kinin şehide anasına saygısı yok düşmandan ne beklersiniz ki. ben bu gün Türkiye nin bu duruma gelmesinde % 100 bu hükümeti görüyorum diğerleri tabii kargaşa çıkaracak tabi bölecek amaçları bu zaten. Bizim amacımız bölünmesiniengellemek onların ki değil. Bak İran' a her gün bir pjaklı ölüyo onlar da aynı örgüt, onlar niye bizim ülkemizde olduğu kadar azimli değil. Zaten oradakilere de tembihliyolarmış Türkiye de faaliyet gösterin ora da birşey yapmıyolar diye
Ergenekon diye bir şey uydurdular bütün askerler içeri de bıgün yine birini aldılar. Askerliği remen ayaklar altına aldılar, size teslim olduk der gibi polislere de aktf rol verdiler, işaallah iyiye gideriz ama benim umudum her geçen gün azalıyo
Bence geçmişe de bir dönüp bakmalı..Terör bu hükümet ile çıkmadı 30 yıldır var bitirmesi öyle kolay olsa idi şimdiye kadar nie bitmedi..?? Nie hiç bir hükümet başa geçer geçmez bitiremedi..???? Halk arasında da maalesef terör yandaşları var iş terörü bitirmek ile kalmıyor halk arasındakini ne yapacaksın..Keşke bitse herkes kurtulsa ama maalesef öyle konuşma ile olmuyor ya da hemen anınında bitsin diiynce bitmiyor..Mübarek günlerde inş. Rabbim yardımcımız olur da Hayırlısı ile bu pisliklerden kurtuluruz..Dualarımız bu yönde..