- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tacsizprenses
-
Keşke lanetlemekle çözülebilseydi bu "lanet" terör ama malesef yıllardır her haberin ardından aynı feryatlar, aynı lanetler okunuyor ama hiçbir şey değişmiyor.. İlgili merciler şehit cenazelerinde boy göstermekten başka önlemler de alsalar da gencecik hayatlar sönmese, aileler ağlamasa..
tabi ki bizim elimizden sesimizin yüksek çıkmasından ve dua etmekten başka birşey gelmiyor malesef..
bu mübarek ayda bu kadar güzel bir mertebeyle şereflenmeleri ne güzeldir yarab...peygamber şefaatine ulaşmak ....ne şanslılar.....
rabbim ailelerine güç versinn.......
terör denilen lanet olay 30 yıldır neden bitemiyor. o hükümet bu hükümet hiçbiri sonlandıramadı türk milleti bu kadar acizmi.....
3-5 çapulcu dağdaki köpek sürüsüyle baş etmek çok mu zor.....
Böyle bir konu açıldığına çokk sevindim.Benim de aklımdan geçiyordu doğrusu. 1 şehitle 10 şehitin farkı yok benim için.Bir askerimiz şehit edildiğinde sesimizin az çıkması çok üzücü.Allah şehitlerimize sonsuz rahmet eylesin ailelerine sabır versin.Mehmetcik sağolsun.Benim abimde şuanda askerlik yapıyor.Her şehit haberine abim ölmüş gibi üzülüyorum içim yanıyor daha doğrusu içimiz yanıyor.
Ben hiç şehitlik mertebesini düşünmemiştim..Allah razı olsun..
Ve evet bunu şuan ki hükümete pay biçmek bana mantıklı gelmiyor..Azınlıklar ama azimliler adiler..Onları destekleyenlerde maddi manevi besleyenler de en az onlar kadar suçlular..Eğer o destek verenler ellerini çekse bitecek bu dava..Ama onlar da vazgeçmiyor..Rabbim yardımcımız olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?