• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terörü lanetliyoruz sesimiz gür ve yüksek çıksın..!

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Bugün yine 8 şehit verdik..Rabbim ailelerine sabır versin..

Mevlam Mehmetciklerimizi Korusun Esirgesin İNş.

Son 1,5 ayda tam 41 Şehit Vermişiz..Canımız Yanıyor..Bol bol dua edelim..

TERÖRÜ LANETLİYORUZ SESİMİZ GÜR VE YÜKSEK ÇIKSIN...................!!!

"11 ŞEHİT!"

(11 Hayat, 11 Hayal, 11 Gelecek, 11 Aile, 11 Oğul, 11 Damat, 11 Baba, 11 Kuzen, 11 Arkadaş, 11 Dost, 11 Abi, 11 Kardeş, 11∞∞∞∞∞.)

Başımız sağolsun..

evet çok acı 1 bucuk ay içinde 41 eve ateş düştü ateş sadece düştüğü yeri değil bu memlekette yaşayan herkezin evine düşüyor allahım en kısa zamanda o pisliklerin canını alsın inşallah analar yavrusuz kalmasın çocuklar babasız kalmasın kadınlar dul kalmasın allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sen o pisliklerin cezasını ver allahım:43::43::43::43:

Keşke lanetlemekle çözülebilseydi bu "lanet" terör ama malesef yıllardır her haberin ardından aynı feryatlar, aynı lanetler okunuyor ama hiçbir şey değişmiyor.. İlgili merciler şehit cenazelerinde boy göstermekten başka önlemler de alsalar da gencecik hayatlar sönmese, aileler ağlamasa..

tabi ki bizim elimizden sesimizin yüksek çıkmasından ve dua etmekten başka birşey gelmiyor malesef..

Keşke lanetlemekle çözülebilseydi bu "lanet" terör ama malesef yıllardır her haberin ardından aynı feryatlar, aynı lanetler okunuyor ama hiçbir şey değişmiyor.. İlgili merciler şehit cenazelerinde boy göstermekten başka önlemler de alsalar da gencecik hayatlar sönmese, aileler ağlamasa..

tabi ki bizim elimizden sesimizin yüksek çıkmasından ve dua etmekten başka birşey gelmiyor malesef..

Ben birey olarak dua edebiliyorm ancak ve bu küçümsenecek bişey değil...

Bu vicdani yükü ben vatandaş olarak bile yüreğimde taşımaya mecburken
dünyanın en büyük orduları arasında olan Türk ordusu yıllardır bu çapulcularla uğraşıyor

dağdan bayırdan öte politika ile yönetilen terörü lanetliyorum

ayaklarına kırmızı halı serdiğimiz teröristlerden daha tehlikeli bir yapılanma var ki ,bunların tabanını oluşturan
bunlara çanak tutan

sınır ötesi ile çözümlenme yoluna gitmeye çalışan yönetim
sorarım size
sınır ötesinden kırmızı halılarla siz kimleri karşıladınız!!

yazık evlatlara yazık,analara yazık,eşlere yazık
bu vatan için kan dökmüş şehitlerimize yazık

İçim acıyla olduğu kadar öfkeyle de dolu! Diyorum ki ATATÜRK şimdi hayatta olacaktı, uğraşır mıydı böyle kuru gürültü politika işleriyle, temennilerle? Ya ben utanırdım her acı haberin ardından, ekrana çıkıp aynı lafları söylemeye. Ama utanmayanlar da var işte! Atalarımız bu ülkeyi dört bir yanını sarmış düşmanlardan kurtarmadı mı? Şimdi iki ş...sizle mi uğraşamayacağız? Anlamıyorum! Sürekli laflar, laflar... Her gün kardeşlerimiz ölüyor, bakıyorsun herkes aynı laf salatalarını sürüyor önümüze. Yeni bir çözüm, yeni bir hareketlenme yok. Halk, sanki daha büyük bir sorunumuz yokmuş gibi sürekli küçük sorunlarla oyalanıyor. Sen önce bir terör denen illeti çöz, ondan sonra bak diğer işlere. Offf! Bu sene kaçıncı bu? Daha 20 yaşında gencecik insanlar... İçim acıyor! Utanmadan açılımdan, aftan bahsediyorlar ya bir de, inanamıyorum olanlara! İnsan mı ki onlar, hakları olsun? Hak ettikleri tek şey iki kaşları arasına bir kurşun! Başka hiçbir şey değil!

Allah'ım mübarek günün yüzü suyu hürmetine bunu yapan çakalları onları besleyenleri ve buna göz yuman kişilerin hiçbirine cennet yüzü göstermesin....tabi tuzları kuru kendi çocukları ya amerikada ya da sıcacık evlerinde....onlardan çıkmazsa torunlarından çıksın bunca ananın ahı...şehitlerimizin kanının tek bir damlasına kurban olun....%51 oyla başa geçirdiğiniz kişi işte bu orucunu açacağı çorbayı düşünüyo....ramazan geçsin 2 bayram arası harekat olmaz kurban geçsin hele bir denilir sonra kasım gelir kurbanlar kesilir hele bir şu kurbanın etlerini yiyelim denilir bekleriz sonra kış olur amaaannn şu karda kışta ne gerek var dağlara çıkmaya denir bekleriz ve her şehit haberinin üzerinden 24 saat geçmeden unutur gideriz atı alan üsküdarı çoktaaaannn geçmiş...bir avuç kişi kalmış gerçeği gören onlarda susturuluyor....ben önceki yıllarda bir şehit annesiyle konuşmuştum kadının dediği aynen şuydu: vatan sağolsun hem benim oğlum bana şefaatçi olacak cennetin kapısında bekleyecek şehitlik mertebesine ulaştı..yaşasaydı hayat kimbilir neler neler karşısına çıkaracaktı böyle iyi oldu:53:ben canınız acımıyor mu dediğimde kızım herşeye alışıyo insan zamanla demişti..diğer sözlerine katılmasam da kadın insan herşeye alışıyor zamanla lafında kesinlikle haklı...şehit haberlerine de alıştık 1 aydır..hangi birimiz 40 gün içinde şehit düşen yiğit vatan evlatlarını hatırlıyor başka bir şehit haberi olmadan..islamiyeti kullanarak ceylan derisi koltuklarda oturmak kolay zor olan apo denen iti konuşturmamak kandile gidip one minute dur bakıyım ben koskoca şanlı Türk milletini temsil eden adam sana pabuç mu bırakacağım it diyebilmek....Rabbim ailelerine sabır versin ve inşallah bu son olsun....benim üniversite de bir hocam vardı adamın dediği aynen şu toprak mı istiyorlar verelim hakkari şırnak tunceli onların olsun ve kürdüm diyen herkesi de oraya götürelim ve o illerin etrafına duvar örelim tüm hizmetleri geri çekelim Türkler de gelsin ordan sonra bakın bakayım kürt halkı diye bir halk kalacak mı 2 yıl içinde 1 tane kürt kalır o da en güçlüleridir bizde onu alır hapse koyarız demişti..benim vergilerimle ve tüm çalışanlalrın vergileriyle hala o kkkkkkkkkkkkkkkklerin önüne kırmızı halıalar seriliyor hala elektriklerinden sularından yiyecek ekmeklerine ilaçlarına kadar herşey karşılanıyo tabi onlarda napıyo yeyip içip kuduruyo itler...kandil dedikleri dağda ne var koskoca ordumuz şöyle dursun vatanını sevenler kandile çıkacak dense bu millet o dağı ince elekten geçirir...kalmış ki koskoca orduyla mı yapılmıycak...herkes oyununu oynuyo cebini parayla dolduruyo yakın akrabaları abad oluyo bu arada 7 nesillerini kurtarıyo olan fakirlerin sahipsizlerin yavrularına oluyo...kolay mı büyütülüyo bir insan...ne zahmetler çekiliyo öpmeye kıyılamayan yavru adi bir kurşunla o güzel gözlerini kapatıyo..bu içime hiç sinmiyo..ve her gece bu ülkenin evlatlarını kolaylıkla harcayan kişilere beddua ediyorum...Allah'ım başka aıcı yaşatmasın daha diyecek çok sözüm var ama yüreğimden geçenleri buraya yazılamayacak kadar ağır...yüreğim yanıyor inşallah bu yürek yangınlarımızn içinde cayır cayır yansınlar teröristler...

artık yazılacak lanetlecek sözler kalmadı ki :(( nereye kadar böyle gidecek.kim dur diyecek.yeter artık yeter !

Canım herkes emin ol çok üzülüyordur ama kendi iç sorunu varken başka ülkelerin işine burnunu sokan saldırılara RAMaZAN AYI DOLAYISIYLA BİR ŞEY YAPMIYACAĞIZ diyen bir iktidardan anca seçim zamanı gelince konuşan muhalefetin olduğu bir ülke olduğumuz sürece biz bu tablolaraı daha çooook göreceğiz daha kaç gün önce 12 şehit verdik geçen üç şehit sanırım dün 1 şehit olan ana babalara oluyo biz oturup bir saat enfazla bir hafta ağlıyacağız ya onlar her bayramları zehir olacak Allah o teröristleri de sebep olanları da paramparça etsin:47:

30 senede on binlerce insanımız şehit oldu.

gerek askeri gerek siyasi yetkililerden bir kişi bile çıkıp istifa etmedi.

koltuklarında pişkin pişkin oturmaya devam ediyorlar.

geçen ay kıbrıs rum kesiminde askeri üstte patlama oldu ve 12 asker öldü.

ardından hükümet istifa etti.rumlar kadar olamadık.

Herkes gibi bende üzgünüm bende ağlıyorum ama sizin gibi düşünmüyorum..Öyle kolay değil bir anda herşeyi bitirmek hükümet ok halletti diyelim ki uzlaşmaya gitti..Ama rahat durmayanlar o adiler kanı bozuklar..Kökleri kurumuyor işte lanet olsun ki kurumuyor..Hadi kurutalım ok dağdakini halletiler diyelim peki ya halk arasındakini..? Keşke dediğimiz düşündüğümüz kadar kolay olsa herşey..

bu mübarek ayda bu kadar güzel bir mertebeyle şereflenmeleri ne güzeldir yarab...peygamber şefaatine ulaşmak ....ne şanslılar.....

rabbim ailelerine güç versinn.......

terör denilen lanet olay 30 yıldır neden bitemiyor. o hükümet bu hükümet hiçbiri sonlandıramadı türk milleti bu kadar acizmi.....
3-5 çapulcu dağdaki köpek sürüsüyle baş etmek çok mu zor.....:47::47:

bu mübarek ayda bu kadar güzel bir mertebeyle şereflenmeleri ne güzeldir yarab...peygamber şefaatine ulaşmak ....ne şanslılar.....

rabbim ailelerine güç versinn.......

terör denilen lanet olay 30 yıldır neden bitemiyor. o hükümet bu hükümet hiçbiri sonlandıramadı türk milleti bu kadar acizmi.....
3-5 çapulcu dağdaki köpek sürüsüyle baş etmek çok mu zor.....:47::47:

Ben hiç şehitlik mertebesini düşünmemiştim..Allah razı olsun..

Ve evet bunu şuan ki hükümete pay biçmek bana mantıklı gelmiyor..Azınlıklar ama azimliler adiler..Onları destekleyenlerde maddi manevi besleyenler de en az onlar kadar suçlular..Eğer o destek verenler ellerini çekse bitecek bu dava..Ama onlar da vazgeçmiyor..Rabbim yardımcımız olsun inş.

Böyle bir konu açıldığına çokk sevindim.Benim de aklımdan geçiyordu doğrusu. 1 şehitle 10 şehitin farkı yok benim için.Bir askerimiz şehit edildiğinde sesimizin az çıkması çok üzücü.Allah şehitlerimize sonsuz rahmet eylesin ailelerine sabır versin.Mehmetcik sağolsun.Benim abimde şuanda askerlik yapıyor.Her şehit haberine abim ölmüş gibi üzülüyorum içim yanıyor daha doğrusu içimiz yanıyor.

Allah'ıma emanetler..Rabbim dualarımızı kabul eder inş. hayırlısı ile..Rabbim esirgesin bizlere bağışlasın inş.

Ben hiç şehitlik mertebesini düşünmemiştim..Allah razı olsun..

Ve evet bunu şuan ki hükümete pay biçmek bana mantıklı gelmiyor..Azınlıklar ama azimliler adiler..Onları destekleyenlerde maddi manevi besleyenler de en az onlar kadar suçlular..Eğer o destek verenler ellerini çekse bitecek bu dava..Ama onlar da vazgeçmiyor..Rabbim yardımcımız olsun inş.

pardon ama bu teröristlere o azmi veren kim acaba, dağdan inenler kendimahkemelerini kurup kendilerini yargıladılar davul zurnayla karşılandılar, pisliğin biri çıkıp özerk kürdistan ı ilan ettik dedi ne oldu halen vekil olarak görülüyo.Bunu da geçtim bu ülkenin başbakanı kendisini koruyan biz yataklarda rahat uyuyalım diye kendini feda eden mehmetçiklerimizin ardından kelle dedi onun arkasından ağlayan anneye yaygaracı dedi.Başımızda kinin şehide anasına saygısı yok düşmandan ne beklersiniz ki. ben bu gün Türkiye nin bu duruma gelmesinde % 100 bu hükümeti görüyorum diğerleri tabii kargaşa çıkaracak tabi bölecek amaçları bu zaten. Bizim amacımız bölünmesiniengellemek onların ki değil. Bak İran' a her gün bir pjaklı ölüyo onlar da aynı örgüt, onlar niye bizim ülkemizde olduğu kadar azimli değil. Zaten oradakilere de tembihliyolarmış Türkiye de faaliyet gösterin ora da birşey yapmıyolar diye
Ergenekon diye bir şey uydurdular bütün askerler içeri de bıgün yine birini aldılar. Askerliği remen ayaklar altına aldılar, size teslim olduk der gibi polislere de aktf rol verdiler, işaallah iyiye gideriz ama benim umudum her geçen gün azalıyo

Son düzenleme:
Back