Termometre ile yumurtlama günü takibi. YARDIM EDIN LUTFEN:(

Mavi Anne

1 Minnak Annesi ❤
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
1.157
1.431
133
Polikistikover'ım var, adetim 2 ayda bir geliyor. Bebek istiyorum rabbim insallah tüm isteyenlere nasip eder.. Doktor progestan verdi. Folikasit de kullaniyorum. 2 aydır da bitkisel yollarla da adetimi duzene sokmaya calisiyorum.
Yumurtlama günümü kendim bulmaya calisiyordum bugune kadar. Çok beyin yoruyor. Adetim cok duzensiz oldugu icin eczaneden alinan yumurtlama testlerini yapmak bana fazla maliyetli geliyor. Resimde gördüğünüz termometreyi aldik eşimle dün. Fiyati 20 TL. Kullanim kilavuzunda agiz, koltuk alti, anüs veya makattan ölçüm yapilabilecegi yaziyor. Ben her sabah ac karna ölçüp grafik yapip yumurtlama günümü bulmak istiyorum.

Bu şekilde hamile kalan arkadaslar lutfen yardimci olun bana.
Birincisi: Bu termometreyle dogru sonuc alabilir miyim? Yoksa siz baska markalar mı önerirsiniz?
İkincisi: En iyi ölçüm icin agiz, koltuk alti, anüs, makat nereyi tercih etmeliyim..

selam canim.bende yumurta takipi yapiyordum eskiden.benimm termometre brammer dijital termometreydi 4yildir clisiyor hala.agizici oneririm hem daha kolay hem daha dogru olcuyor dilalti her iki yandan olcebilirsin yumurtlama oncesi vucut isisi. 36.4den asagi dusunoy yumurtlama sonrasi ani yukseliyor.gebelik varsa adetgunune kadar ve sonrasi en azz 36.7olarak devam ediyor.brnim oyleydi sun bebegim 18aylik.darisi basina.insallah en kisa zamanda grbe kalirsin anneligi tadarsin canim :)

Çok tesekkur ederim. Allah bebeginizi saglikla ana babali buyutmeyi nasip etsin. Insallah darisi basima :)
Ben bu markayi aldim ama emin olamadim ucuz diye. Yeni bitti adetim. Dün ölçtüm 36.9 çıktı. Gerçi grip olcak gibiyim belki de ondan fazla cikti.

Canım gecen ay düzenli bu yontemi denemistim ( koltuk altı ) ama bir faydası olmadı bana malesef

Canım gecen ay düzenli bu yontemi denemistim ( koltuk altı ) ama bir faydası olmadı bana malesef

Valla acikcasi ben de pek ise yarayacagini dusunmuyorum. Agizdan ölcüyorum ben daha net oluyomus. Ama beynim yandi artık yöntem denemekten. En iyisi 2 gunde bir iliskiye girmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…