Bir termometre kırılmasından bu etki olur mu ki?Ağzında metalik tat, baş dönmesi, kas seğirmesi vb belirtilerin var mı?
Henüz kimsede belirti yok canım ekipleri bekliyoruz ev dubleks üst kata çıktık. Kaloriferi açıp odanın camlarını da açıp çıkmamızı söylediler telefonda. Bebeğime etkisi oldu mu diye çok endişeliyimDiğer odada oturun, o odaya girmeyin. Camı iyice aç Louder civa uçucudur. Ağzında metalik tat, baş dönmesi, kas seğirmesi vb belirtilerin var mı?
Kaygan olmasının yanında ayrılıp birleşmesi hoştuKüçükken ateş ölçer kırılmıştı yere civa döküldü mü düştü mü bisey oldu o sıra elime almıştım avucumda gezdirmiştim hatırlıyorumhatta kaygan bisey gibi olması ilgimi çekmişti annem attrıdı hemen bisey olmadı herhangi bir durum yaşamadım ama yine de araştırın
Evet ya çok ilgimi çekmişti benim avucumda kayıyordu küçük küçük ayırıp birleştiriyordumKaygan olmasının yanında ayrılıp birleşmesi hoştu
Ben de aynısını yaşamıştım bi süre oynadığımı hatırlıyorum, hiçbir şey olmamıştı ama şimdi düşününce çok tehlikeli bi şeymiş yaptığımKüçükken ateş ölçer kırılmıştı yere civa döküldü mü düştü mü bisey oldu o sıra elime almıştım avucumda gezdirmiştim hatırlıyorumhatta kaygan bisey gibi olması ilgimi çekmişti annem attrıdı hemen bisey olmadı herhangi bir durum yaşamadım ama yine de araştırın
Geçmiş olsun endişelenmeyin elinizden geleni yapmışsınız bende küçükken oynamıştım ayırıp birleştirirdim avucumda hep birşey olmamıştı ,Eski tip cam termometre düşüp kırıldı. Islak mendil ve elektrikli süpürgeyle temizleyip süpürge torbasını vs çöpe attım. Zehirlenme hattını aradım. Gelip ölçüm yapacaklar ama bebeğim yarım saat kadar o ortamda kaldı. 14 aylık. Sizce bir şey olur mu? Ben dokunmak zorunda kaldım ve emziriyorum. Şimdi odayı terk ettik camları açık şekilde. Sizce yapmam gereken bir şey var mı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Üst kata çıkacağınızı görevlilere belirtmiş miydiniz? Kaloriferi muhtemelen buharlaşsın diye açtırmışlardır. Yukarı doğru buharlaşacaksa daha çok maruz kalmaz mısınız? Odanın içinden yukarı çıkılıyor gibi düşündüm ama merdivenden bağımsızsa ve kapısı kapalıysa orası ayrı.Henüz kimsede belirti yok canım ekipleri bekliyoruz ev dubleks üst kata çıktık. Kaloriferi açıp odanın camlarını da açıp çıkmamızı söylediler telefonda. Bebeğime etkisi oldu mu diye çok endişeliyim
Odadan bağımsız merdiven, odanın kapısını kapattık camlarını açtık bebeğimle öyle çıktıkÜst kata çıkacağınızı görevlilere belirtmiş miydiniz? Kaloriferi muhtemelen buharlaşsın diye açtırmışlardır. Yukarı doğru buharlaşacaksa daha çok maruz kalmaz mısınız? Odanın içinden yukarı çıkılıyor gibi düşündüm ama merdivenden bağımsızsa ve kapısı kapalıysa orası ayrı.
Kaygılı birine de bunu söylememek lazım ama yanlış bir şey yapma ihtimaliniz olabilir.
Zaten cıva sıvı haldeyken temizlemişsiniz. Zeminde kalan olduysa gitmiş.Odadan bağımsız merdiven, odanın kapısını kapattık camlarını açtık bebeğimle öyle çıktık
Şimdi ölçüm yaptılar iyi temizlemişsiniz cıva yok dediler. Klimayı son ayarda açıp odayı ısıtın iyice havalandırın dediler