Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
canm hangi kargoyla anlasmalısın izmir bize bayagı uzak eerkek kıyafetlerndn alsam sivasa kac tl ye getirirler acaba
kargo anlaşmam yok
ptt ile yolluyorum ama ne yazıkki izmirdeki pttler kapıda ödemeli göndermiyor faturasını istiyorlar

o yüzden genelde takas yapıyorum onun dışında siteden çok alışverişi olanlara önceden yolluyorum eline geçince hesaba havale yapıyorlar.

ptt ile kargo 6.5 tlden başlıyor paket büyükse 8tl oluyor

38 numara sorunsuz
forumdan nil den almıştım takasla
takas fiyatı 50tlydi
kendim hiç kullanmadım denedim sadece. topukluya alışlık olmadığım için dolgu topuk spor deneyeyim dedim ama yine de yüksek geldi bana
takasa açık bütün ürünlerim

desenini çok beğendiğim için aldım ama kapaklı model çanta kullanmıyorum pek o yüzden satıyorum
sıfırdır
30a aldım 20tlden satıyorum

orjinal mango değil

Erkek pantolonu begendmde bir iki bisey daha alsam ptt kargoyla yollasanz alinca paranizi yollrdm

1 yıl önce ispanyadan aldım

hiçbir sorunu yok hiç kullanmadım

büyük bir mağazadan 70tlye denk gelen bir ücrete almıştım

20tl
küçük boy
içinde ve arkasında fermuarlı gözleri var

canm gripantolun mavi ve beyaz gömlegi almak istiyorm ama tişört ve keten pantolun var mı elınde yada kumas olmayn günlük herhengi biride olur kot olmıcak almısken fazla alaymda kargoyla toplu hallederz elimde takas yapabileck senin tarzn bisey yok sadece kullanmadıgm sıfır bir ızgaram var onunla takas yaparz bunları istersn

canım merhaba alıntılama yapmamışsın o yüzden yazdığını yeni gördüm
keten pantolon yok yani olan colinsin siyah var ama 30 beden küçük olur o sanırım
tshirtler var ama düz değil baskılı genç işi olanlardan
m beden mi l beden mi?

hangileri?

kaç beden gerek
elimde kalanları yarın koyarım

Kotlar mini miniler hani ilk sayfalarda var kilo verdim beden ne bilmiyorumda 44 olmusumdur heralde ,galiba ins
Bel kismi 45 47 olunca tam iyi pantolon varsa boy 110 olursa super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…