Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
Kotlar mini miniler hani:KK52: ilk sayfalarda var kilo verdim beden ne bilmiyorumda 44 olmusumdur heralde ,galiba ins
Bel kismi 45 47 olunca tam iyi pantolon varsa boy 110 olursa super olur

elimde kalan son kıyafetleri listeledim canım
çoğu 44 üstü beden

canım ürünlerim geldi ikiniz de anlaşmış gibi doldurmuşsunuz hediyeleri,yüreğinize sağlık cicişler...hepsi itinalı ve tertemizler:KK49:

ne çabuk gelmiş :) beğendiğine sevindim
baya kırışık olanlar vardı ütüleyemedim
memnuniyet topic ine de yazarsan sevinirim canım
ben henüz teslim almadım

ne çabuk gelmiş :) beğendiğine sevindim
baya kırışık olanlar vardı ütüleyemedim
memnuniyet topic ine de yazarsan sevinirim canım
ben henüz teslim almadım

ben orayı pek takip etmediğim için yazmıyorum ama yazarım tabi düşüncelerimi:)yok cnm ütüsüz değiller

ben orayı pek takip etmediğim için yazmıyorum ama yazarım tabi düşüncelerimi:)yok cnm ütüsüz değiller

güle güle kullanın
hastane arası koşturmada ütüleyemedim bazadan çıktıkları için kırışıklardı kusuruma bakmayın
memnun kaldıysanız ne mutlu bana

Orada bi tablo var bayıldım ebatı nedir???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok güzelim ne yazıkki başka ihtiyacım başka ekleyeceğin çanta cüzdan varsa bakarım

Canm siyah beyaz örtü kaç metre kullanilmis mi fiyati nedir bide cay setinin fiyatini söyler misin bide renkli cüzdan bunlari begendm simdilik

hangisi canım? çeşitli resimler var bir de tablo değil yapıştırılmış puzzle resimlerin hepsi
Pardon canm simdi gördüm örtü değil battaniyeymis sadece cay seti ve renkli cuzdan i istiyorum kaç kişilik cay seti ve fiyati ne kadar

$ARZUM-AR-272-CIPSCO-FRITOZ-YIKANABILIR-HAZNELI__94169747_1.jpg
arzum 2 yıl daha garantisi devam ediyor 40tl
sorunsuz

X