• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terliklerim büyük geldi

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
arkadaşlar trendyoldan 36 numara terlık aldım ama 39 göndermişler .geri iade flanla da uğraşamam .acaba diyorum bi öneriniz varmı?arkadan kessem dıyorum sizce olur mu yoksa ziyan mı olur.terlık denizde kullanmak için altmıştım altı kesilebilen türlerden yani
$100_1836.jpg

ben senin yerinde olsam arkadan şekil vererek keserim.hem değişik olur:) değişik şekil verirsin hemde küçülür.ama 39 numaranın kalıbı büyüktür.36 olunca büyük durmaz mı?arkasını kessen bile büyük olur kanımca?

ben senin yerinde olsam arkadan şekil vererek keserim.hem değişik olur:) değişik şekil verirsin hemde küçülür.ama 39 numaranın kalıbı büyüktür.36 olunca büyük durmaz mı?arkasını kessen bile büyük olur kanımca?

ayakkabıcı da yok işte burda..arkasını bende dıyorum kessem dıye 2 parmak fazlalık var zaten..çok mu kötu durur kı

bence kesilse kötü durur oval bir şekl nasıl vereceksin ki ister istemez köşeli olur köşeleri düzelteyim derken yamuk olur, ben böyle düşünüyorum

Back