• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Terlik'de Ne Tür Modeller Favorinizdir ?

Hangi Model Terlik Favoriniz..

• Parmak arası ,düz ve şipidik

OY: 17 26,6%
  • Platform topuklu

OY: 3 4,7%
  • İnce az topuklu, incikli boncuklu :)

OY: 8 12,5%
  • Sandalet tipi, bilekden bağlamalı

OY: 7 10,9%
  • Modeli mühim değil ayağım rahat etsin yeter (ortopedik)

OY: 22 34,4%
  • Uzun ince topuklu alabildiğine seksi:)

OY: 5 7,8%
  • Diğer ( lütfen belirtiniz..)

OY: 2 3,1%

• Ankete Katılan
    64
2009 Yaz Carla Verde terliklerini gören şanlı kişilerdenim : ) Özellikle çocuklar için yapılan 5 pastel renkteki terlikleri sanırım bahara doğru burada yayınlayacaklar. İşin ilginç tarafı terlik der geçerdim fakat Carla Verde'nin 2009 yaz modellerinin tanıtımında terliğin bu kadar çok çeşidi olabileceğini görünce ciddi anlamda şaşırdım. Bakalım 2009 Yaz için martı bekleyelim neler göreceksiniz ?

Fuar organizasyonu olduğunda saygıdeğer Kazen'i davet etmiştim.Amacım sitede satışını yapmayı planladığım ürünlerimizin kendileri tarafından görülmesi ve bu yönde onay verilmesi idi.
Kendileri yukarıda da ifade ettikleri gibi son derece memnun kaldılar,hatta şaşkınlık içerisinde mükemmeliyeti ifade ettiler .tabiki sizler adına da güvenli bir şekildeoradan ayrıldılar.bizim için son derece önemli olan bu ziyaret Mart ayı içerisinde gerçekleşecek hareketimizin de yolunu açmış oldu.
Öncelik le KK kulübünün üyelerine olan inancımız ve sımsıcak paylaşımları ,bizleride bu konu üzerine ciddiyetle eğilmemizi önermekte.bizlerde ve sizler ile :enbuyukkk:Carla Verde sayesinde bütünleşmek istiyoruz.
Saygıdeğer Kazen'e yukarıdaki ifadelerinden dolayı sonsuz teşekkür ederken ,hepinize saygı ve selamlarımı sunarım.hoşçakalınız

$018.JPG şu aralar terlik favorim.severek aldığım bir terlik.:87:

Back