• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Terlik'de Ne Tür Modeller Favorinizdir ?

Hangi Model Terlik Favoriniz..

• Parmak arası ,düz ve şipidik

OY: 17 26,6%
  • Platform topuklu

OY: 3 4,7%
  • İnce az topuklu, incikli boncuklu :)

OY: 8 12,5%
  • Sandalet tipi, bilekden bağlamalı

OY: 7 10,9%
  • Modeli mühim değil ayağım rahat etsin yeter (ortopedik)

OY: 22 34,4%
  • Uzun ince topuklu alabildiğine seksi:)

OY: 5 7,8%
  • Diğer ( lütfen belirtiniz..)

OY: 2 3,1%

• Ankete Katılan
    64
parmak arası düz tabanlı terlikler,sandaletler tercihimdir....

Hem rahatlığı hem şekli önemli benim için üstten 5 numara fena sayılmaz sokak terliği değilde ev terliği deseydik alternatifim olabilirdi.sırnaşık şey

ST57699BR.JPG

:roflol::roflol::roflol:
Buda aynı çocuk terliğine benziyo ama sarı - kırmızı napalım idare edeceğiz artıkın.naniknanik​

ben terlik ve ayakkabı hastasıyım ama malesef taraklı bir ayak ve 40 numara bir ayakkabıcıya girdigim zaman sinir oluyorum begendigim bir cok model olmuyor bende ayagım hangisinde rahat ederse onu giyip cıkıyorum ama aklım hep ayakkabıcılarda kalıyor

ben de düztabanlık var, o yüzden rahat etmeli...ama göze de hoş gelmeli...topuklu zaten kullanamıyorum ama az bir topuk olabilir, taban dolgulu...renkli renkli de severim ama kışın evde en sevdiğim terliğim hayvanlı yumuşacık terliğim....

1. ve 3.ye bayıldım ama hepside güzelmiş aslında eminim rahatdırlarda beni al beni al diyolar ordan bana

Sandalet tipi bilekden bağlamalı dicem evde giy çıkar bağlaması olmayacak parmak arası dicem kışın çorapla olmaz :)düz sandalet tipi tercihim ama:)

terlik dışarıda asla giymem.kadına dışarıda terlik yakışmıyor diye düşünüyorum çünkü asaleti alıp basit bir görüntü veriyor.evde ise düz ve sade modeller tercihimdir.

şipidik terliklerden asla vazgeçemem hem rahat hemde çok cici duruyo
benim ayaklarım küçücük 35 numara giyiyorum güzel duruyo bende

İnce az topuklu, incikli boncuklu :)

terlik harici ayakkabı türü şeyler de oldukça tutucu sayılırım ama incik boncuklu terliğe dayanamıyorum ;)

bilekten bağlı sandalet tipi...
spor markaların sandaletlerini çok severim. veya etnik-nepal tarzı-tahta sandaletler giyerim.
evde terlik giyemiyorum...

dışarda terLik giyenLerden değiLim anca bakkaLa çakkaLa işte..
hani çarşı pazar yapmam yani..
ama parmak arası severim terLikk..
bideee ev terLikLeri varya böLe pufpuff,pek tatLı pek rahatt,pek severim ben de a.s

2009 Yaz Carla Verde terliklerini gören şanlı kişilerdenim : ) Özellikle çocuklar için yapılan 5 pastel renkteki terlikleri sanırım bahara doğru burada yayınlayacaklar. İşin ilginç tarafı terlik der geçerdim fakat Carla Verde'nin 2009 yaz modellerinin tanıtımında terliğin bu kadar çok çeşidi olabileceğini görünce ciddi anlamda şaşırdım. Bakalım 2009 Yaz için martı bekleyelim neler göreceksiniz ?

2009 Yaz Carla Verde terliklerini gören şanlı kişilerdenim : ) Özellikle çocuklar için yapılan 5 pastel renkteki terlikleri sanırım bahara doğru burada yayınlayacaklar. İşin ilginç tarafı terlik der geçerdim fakat Carla Verde'nin 2009 yaz modellerinin tanıtımında terliğin bu kadar çok çeşidi olabileceğini görünce ciddi anlamda şaşırdım. Bakalım 2009 Yaz için martı bekleyelim neler göreceksiniz ?

sevgili Kazen bu güzel ve değerli yorumların için Carla Verde adına ben ve nazlımmm çok teşekkür ederiz..
her şey en güzeli için .. ..:enbuyukkk:

Benim icinde modeli falan pek onemli degil, ama sole cok az olsun topugu incili boncuklu ama en onemlisi begenmem ve yurudugumde ayaklarim agrimasin ve rahat etmem olmasi

Back