• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Terlik'de Ne Tür Modeller Favorinizdir ?

Hangi Model Terlik Favoriniz..

• Parmak arası ,düz ve şipidik

OY: 17 26,6%
  • Platform topuklu

OY: 3 4,7%
  • İnce az topuklu, incikli boncuklu :)

OY: 8 12,5%
  • Sandalet tipi, bilekden bağlamalı

OY: 7 10,9%
  • Modeli mühim değil ayağım rahat etsin yeter (ortopedik)

OY: 22 34,4%
  • Uzun ince topuklu alabildiğine seksi:)

OY: 5 7,8%
  • Diğer ( lütfen belirtiniz..)

OY: 2 3,1%

• Ankete Katılan
    64

BenSergu

SATRAB
Kayıtlı Üye
3 Mart 2007
1.843
84
643
Ankara
Son yıllarda öne çıkan terlikler binbir çeşit modelleri ve rahatlığıyla göz dolduruyor her ne kadar çeşit çok olsada terliklerinde belli standartları var bunlar, parmak arası, dolgu topuk,şıkırşıkır, lameli,sandalet tipi gibi başlıklar altında toplanabilir sizin özellikle tercih ettiğiniz modeller hangileri ?

carla2fx9.th.jpg
user87071pic19024122156ro9.th.jpg
user87071pic19058122163wd0.th.jpg
user87071pic19063122163gg0.th.jpg
user87071pic19067122163qo8.th.jpg

user87071pic19068122163fm1.th.jpg
user87071pic19229122180un5.th.jpg
user87071pic19237122180lm9.th.jpg
user87071pic23997122831vk3.th.jpg

resimler carla verde kataloğundan alınmıştır.

Son düzenleme:
Konu açılmış madem.. Yazayım içimdekileri bir bir..

Birkaç yıl önce parmak arası terlik çıktığında ve zamanla kullanımı yaygınlaştığında "Eyvah! Demek ki rahat!" dedim.. Eyvah, dedim çünkü; ayaklarımdan çok fena gıdıklanırım. Ve terliği denememe gerek yok, düşünmek bile gıdıklandırıyor..

Bir süre, her parmak arası terlik giyen vatandaşla karşılaştığımda kendi kendime -deli misali- gülerek oyalandım.

Ve derken bir gün.. cesaretimi toplayıp bir dükkana girdim ve terliği denedim. Giymemle çıkarmam bir oldu tabii.. Sinirim bozuldu, gülmekten bi'çift laf edemedim. Ve derhal dükkanı terk-i diyar eyledim..

Bu arada zaman geçiyor... Yani giy(e)miyorum ama çok fena da etki alanımda.. Sonra ünlü bir spor marka satan mağazaya girip bir deneme daha yaptım..

Ve olanlar oldu...

Kışın çorap üstü parmak arası terlik giyme görüntüsü kafada arıza yaptığı için ve ayaklarım bu mevsimde her daim üşüdüğü için şimdilik ayrı kaldık terliklerimle..

Dolapta, uslu uslu bekleyin beni e mi? Ne de olsa küresel ısınma var.. Tez zamanda kavuşuruz.. :asigim:

Hangi şıkkı işaretlediğim belli olmuştur herhalde.. yerimseniben

parmak arası terlikleri bende seviyorum çok hoş modelleride var ayağımda güzel durduğuna inanıyorum ve çokta rahat
Şeniz

baştan üçüncü olan tam göre dünür a.s
ayacıklarımın rahatına pek bir düşkünümdür
arada bir topuklu giyerim çok öezl durumlarda
ama mutlaka çantamada yedek düz bir ayakkkabı
yada terlik almışımdır
sonuç eve hep düz olanlarla gelirim :roflol:

Yav ben terlik giymem ki sadece tatilde giyerim:delphin:

Parmak arası da kullandım anam çok kıl bişe :delphin:

Nerde spor ayakkabı orda ben:delphin:

Modeli falan önemli değil benim için beğenmem ve ayağımın rahat etmesi yeter....

inçe topuklu biraz şık olsun birazda rahat olsun bilekten bağlamalıda olsun başka ne isterim ki birazda modayı taküp etsin sergüm sana yazdıklarımı burda yazmaya utandım onlar ikimizin arasında kalsın

parmak arası oldum olası giyemem
valla terlikte rahatlık arayanlardanım ben
sivri topukmu aman Allahım

Her modele açığım yeterki ayağımda güzel durduğunu hissedeyim :delphin:özellikle ev terliğim parmak arası ve yumuşacık deri yaz kış giyerim hele kışın eldiven parmaklı çoraplarla çok komik olurlar yani kısaca ben bir ayakkabı ve terlik hastasıyım:lepi:

Parmak arası, düz taban ve şık olmalı. Tırs tırs gezerken rahat edeyim kaydirigubbakcemile3

Benim için önemli olan ayağım rahat etsin yeter .Önemli olan bu ama parmak arası terliklerde güzel tabi rahat olduğu sürece onlarıda tercih ederim.Evde dışarda fark etmez. Yüksek topuklular da görünüş olarak çok güzel tabi ama sadece özel zamanlar da giymek için yoksa dışarda dolaşırken ayağımda öyle bir işkence düşünemiyorum
sırnaşık şeysırnaşık şey

Dışarda giymem terlik...evde giydiklerimde sandalet veya parmak arası...kışında yumuşacık puf puf olanlardan......rahatlığım önemli yanii..gerisi boşş......CADIARZU

bende dışarıya terlik hiç giymem
evin içindede rahat edeceğim terlik olmalı
parmak arası asla giyemem çünkü düztabanım
ördek gibi ayaklarım yayılıyor ve çok komik oluyor :roflol::roflol:

terliği çok severim
hele evde terliksiz asla duramam
rahat olması benim için çok önemli
evde genelde gezerin kışlık modelleri varya ondan giyiyorum
ohhhh sıcak sıcak çok rahat

Back