b12 eksikliğim var bunun sebep olduğunu bilmiyodum. ama ben her ay iğnemi olurum kontrol altında yani
buna rağmen terliyo ve eller davul gibi şişiyo terle beraber.
aynı şekilde :1ninca: bendede ellerimin terlemesiyle beraber şişmede başlıyor kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı çok berbat bi durum,insanlardan ellerimi saklamaya çalışıyorum :1shok: off çok kötü çookk napcazz yaa :gitme:
ben çözümünü bulsam ne mutlu olcam ama yok
valla koltuk altı rollonlarını bile sürüyorum ellerime artık
şişiyo alyans çıkmıyo parmağımdan
tuttuğun herşey kayıp gidiyo elinden
ameliyatta çare değilmiş ki
dün sandalet giyme hatasında bulundum
ter içinde kaldı yaklarım bi de şişti terle beraber
çorapsız ayakkabı giymek istiyorum
ellerim hep yaş zaten eldiven mi taksam napsam
amonra, sen hiç doktora danıştın mı bu şikayetini, bence bir dermatoloğa görün önce, muayene ol, testlerin yapılsın, belki de tiroid bezinin çalışmasıyla ya da vitamin eksikliğiyle ilgilidir. Eğer hiçbiri değilse, yine de çözümü var, benim sorunum çözüldükten sonra herkesinki çözülür, umutsuz olma:)
trioit bezlerim az çalışıyıo
bugün gittim doktora sonuçlar 22. de belli olcak bakalım
tam size göre bir ürün var amwayin BODY SERİES DEODORANT SABUN terlemeyi önlüyor sadece ellerdekini değil koltuk altı terlemesininde önlüyor ve kötü kokuları gideriyor denemelisiniz bence:))canlarım bende aydı dertten muzdaribim kendimi bildim bileli ellerim ve ayaklarım çok terler ama şimdiye kadar hiç doktora gitmedim çünki ilaç kullanmay hiç sevmem
dr ne ilacı verirse versin bir iki kere kullanıp bırakacagımı biliyorum gerçekten çok zor bir durum ama şunu anladım piskojim sizden daha iyi sanırım ve aynı sıkıntıyla ugraşan biri loarak bukadar kafanıza takmayın ve kendinizi sosyal hayattan asla sakınmayaın böyle yaptıgınız sürece geçecekmi sanıyorsunuz tabiki hayır
bu yüzdeb bununla yaşaamyı ögrenmek lazım
kimseye zorla ürün pazarlamıyoruz.%100 bitkisel ve %100 müşteri tatmin garantisi veren bir firmada temsilcileriz sadece.kullanmadıgınız için önyargılısınız birede kullansanız herhangi bir ürünün farketmez diğer ürünleride denemek isteyeceksinizAmway'in "saadet zinciri" tadındaki pazarlama ve yönetim stratejisine sinir oluyorum, hiçbir ürününü kullanmaya niyetim yok. El ve ayaklar için "iyontoforez", koltuk altı içinse "maxim" kombinasyonu benim hayatımı kolaylaştırdı, hatta maxim'i ellerim için de deneyebilirim.
kimseye zorla ürün pazarlamıyoruz.%100 bitkisel ve %100 müşteri tatmin garantisi veren bir firmada temsilcileriz sadece.kullanmadıgınız için önyargılısınız birede kullansanız herhangi bir ürünün farketmez diğer ürünleride denemek isteyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?