- 11 Ocak 2010
- 201
- 0
geçmiş olsun canım koltukaltı petleri varmış bende yeni öğrendim eczanlrde filan sormalı aslında yaz gelio bende alıcam bakalım neymiş:dance:
ped mantıklı aslında ben de bir sorayım şakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım koltukaltı petleri varmış bende yeni öğrendim eczanlrde filan sormalı aslında yaz gelio bende alıcam bakalım neymiş:dance:
vereliniortaksevgli numb: netten ilhan akaslana a gir orada baya bir açıklama var yazıları,yorumları, ets olanları ailene okut. dktrun teli de var arayınca eğer müsaitse çok çok ilgileniyor ve çokta şefkatli davranıyor..üstelik paradada gözü yok ve gerçekleri anlatıyor.ets yapmak için hastasınıda kandırmıyor ve ısrar etmiyor. ailenin ellerine ıslak eldivenler giydir lütfen ve sadece birkaç saat O ŞEKİLDE dolaşmalarını rica et...ben ve bizim gibiler birbirimizi çok iyi anlarız ama bin kere ölsekte,bir başkası hayatta ANLAMAZ zaten insanı kahredende bu...ben 40 yaşımı geçtim bu geçmedi...çok aklı başında biri olduğum halde elimde olmadan psikolojim bozuldu bütün hayatım zehir oldu hiçbir yeteneğimi becerilerimi gösteremedim sosyal hayata hep kenardan baktım uzatmıyım ama içimde çoooook ukteler,hevesler kaldı.çok ama çok ağladım içim yıllarca KAN AĞLADI... tabii başkalarına göre başka derdimiz yok! bizeRAHAT BATIYO!!!! bunları yazıyorumki,,sen ve senin gibiler hayatın başında iken toparlanın, benim yaşadıklarımı yaşamayın! içiniz kan ağlıyarak hayatı elerinizden kaçırmayın. bunun ciddi bir HASTALIK OLDUĞUNU LÜTFEN ARTIK HERKES KABUL ETSİN!!!! biz de meraklı değiliz tabii ama napalım durum bu malesef!a.s.
merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim ama sizler gibi ben de aşırı el ve ayak terlemesinden muzdaribim.ayrıca terlemeyle birlikte el ve ayaklarım şişiyor ve daha çok rahatsızlık veriyor haliyle özellikle yazın kağıt mendil ve çorapla dolaşıyorum.daha önce maxim kullandım cilt doktorunun önerdiği terkur adında bir krem kullandım.İyontoforez tedavisi gördüm ama maalesef hiçbirinden sonuç alamadım ayrıca iyontoforez denildiği kadar da acısız bir yöndem değil çünkü el ayaklarınız sudayken elektrik akımı veriliyor çarpılabiliyorsunuz ayrıca seans sonrasında el ve ayaklarınız deli gibi kaşınıyor benim tabanlarımda ve el bileklerimde tahrişten dolayı su topladı...39 yaşındayım ve artık yazları açık ayakkabıgiymek istiyorum beni en iyisiz anlarsınız. Acaba şu tereson ve sweat end adlı ürünler işe yarar mı?