- 22 Mart 2010
- 16
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende öyle maalesefki :1no2: ellerim terler mi diye aklımdan her geçirdiğimde terleme başlıyor,aklıma getirmemeye çalışıyorum ama bu kezde hiç olmuyor,bendede hakkaten kalmadı psikoloji falan,sinirlerim acayip bozuluyor,sinirden oturup ağlıyorum falan.ellerimi kaçırmaya çalışıyorum insanlardan,kimseyle tokalaşmamaya çalışıyorum,tokalaşmak zorunda kalınca utanıyorum falan :1no2: uf çok kötü yaa mafoldumben
bu ets yöntemini ailemle konustum,onlara tabi çok basit birşey gibi geliyor el terlemesi,ben sorun ediyomuşum,ne varmış onda,o da hastalıkmıymış,geçmesini istiyosam ilk başta kendi kafamdan silip atmalıymışım vs.vs o olmayacak gibide birde şey varmış elektrikli suda 1 ay boyunca sanırım her gün 45 dk tutuomuşsun 7-8 ay terlemiyormuş falan,onu konustum doktorla seninki psikolojik gerek yok dedi kaldı oda ama bi kez daha gitmeyi düşünüyorum ısrar edicem :1closedeyes:
şu el terlemeleri geçsin nolur yaa mafoldumben
selaaammm foruma biyere bişiler yazdım ama nereye gitti...umarım burda çıkarırlar tekrar kısaca yazim netten ilhanakaslana ulaştım gittim çok ümit verici şeyler söyledi telide var ulaşabilirsin bide, iyontoforez yöntemivar onu denemeyi düşünüyorum editörler umarım bu konuyu gündeme alırlar lütfen alın aslında çok dertli olan var...:enbuyukkk:
selam arkadaşlar, el ve ayak terleme sorunu benim 17 yaşında kızımda aşırı derecede vardı ellerinin terlemesinden sebep derslerini yapamıyordu kalem tutmakta zorlanıyordu B12 vitamin eksikliğinden olabiliyor biliyorsunuz ve bir doz B12 vitamini kullandı daha yarısına geldiğinde terlemeleri kesildi şu anda tamamen diyebileceğimiz kadar bitmiş durumda çok çok azaldı yani, artık ilacı kullanmayı bıraktı bir aydan fazla zaman oldu kullanmıyor ve terlemede değişme artma olmadı..
CADIARZU mantıklı aslında ama doktorlar niye hiç böyle birşey söylemiyor acabaki,kan testi sonucuna falan bakıyolar ama hiç bunu söylemiyolar CADIARZU
çok kötü bir durum hatta tiksindirici kimseyle tokalaşmak istemiyorum uzanan eli geri çevirmekte çok ayıp doğru dürüst bir tedavi şekli yok mu bunun teknoloji buna da kolay bir çare bulsa neştersiz.kalıcı
bilmiyorum benim kızımın arkadaş tahliller sonucu doktor tavsiyesi ile kullanmaya başladı bende nasıl olsa vitamin bir iki hafta kullanmasında sakınca görmedim ama bizdede işe yaradı...:lepi:
tereson koltukaltı için gerçekten işe yarıyor mu?almayı düşünüyorum hani işe yaramıyorsa boşuna heveslenmiyim:uhm: