Terlemek psikolojimi bozacak

Ben sıfır kokusu olan bir insandım hiç terim kokmazdı hamile kalıp düşük yaptıktan sonra kokmaya başladı hormonlarla mı alakalı bilmiyorum sürekli rollon deodorant kullanıyorum bende
Ben de gecen yil emzirirken les gibi korkuyordum. Gunde 3 kez yikiyordum. Gittigim yerde lavaboya girip koltuk altlarimi yikadigim coktur. Hormonlar kesinlikle cok etkili. Ben akne temizleyici jel ve stick kullaninca gecti koku.

Sivilce jeli ve antiprespirantın ismini yazar mısınız? (buradan sorun olursa özelden de yazarsanız seviniriöm)
Ben yurtdisindayim, ayni urunler turkiyede yoktur, kucuk butik marketlerden aldim cunku, o nedenle yalnizca etken maddeyi yazdim. (Yine de gorsel ekledim)

Eklentiler

• image.jpg
    143,1 KB · Görüntüleme: 51
driclor rolon terlemeyi önlüyor koltuk altı için, kullanım şekli var ona göre kullanacaksınız. 7-8 gün sonra sıfır ıslaklık. Polyester kıyafet giymeyin, oda koku yapıyor.

Benim üst düzey değil ama terleyince kokan bir yapım var gerekli önlemleri alınca koku olmuyor çok fazla.Bende bu konuda aşşırııı takıntılıyım üst düzey yani birçok roll on denedim çoğu pek işe yaramadı şimdi yeni bir tane denedim özel bir üretim çok memnunum artı olarak bol su içmek gerekiyor ve sağlıklı beslenmek bol bitki çayı içmek bunlar çok fazla etkiliyor ter kokusunu artı olarak limonlu su hazırlayıp bir fısfıs şişesine doldurun koltuk altınıza roll ondan önce sürün buzdolabinda muhafaza edin internette koltuk altında koku yapan bakterilere iyi geldiğini okudum çok memnunum artı olarak koltuk altı kararmasına da iyi geldi limonlu su internette yaptıktan sonra suyla yıkayın diyor ama ben yıkamıyrum direk roll on sürüyprum üstüne bunları deneyin bence ama sizinki sağlıksal bir problemde olabilir horomonlarınızla ilgili.

Perfume the story of a murder (2006) size bu filmi izlemenizi öneriyorum çok beğeneceğinize eminim kokulara karşı ayrı bir ilginiz var gibi sevgiler…

Ya memnun kaldın mı ondan orange? Ben aldım ama memnun değilim sanırım ya ama lazere gidiyorum, ince tüyler oluyor o yüzden işe yaramıyor olabilir mi?
Ben kullandım hatta tam 3 kere şans verdim çünkü kuzenım deli gibi övdü ama hiçbir faydası yok bence krem formunu da kullandım normali de

Terlemenizi durduracak hicbir uygulamayi yaptirmayin. Terlemek dogal ve sağlıklı olandir. Ter kokmaz, terli bolgelerinizde yerlesen mantarlar ve oraya ait olmayan bakteriler kokar.

Hijyeninize dikkat ettiginizi soyluyorsunuz ama mesela keseleniyor musunuz? Su dokunup cikmak kafi degil.
Ayrica yeni urun kullanimi, donemsel ve hormonal sorunlar, tiroid ve guatr benzeri hastaliklar, sigara kullanimi gibi sebepler kokuya neden olur.

Doğru kumas tercihi kokuyu onler. Ayrica hava binbesyuz derece terlemeniz de normal.

Ben kullandım hatta tam 3 kere şans verdim çünkü kuzenım deli gibi övdü ama hiçbir faydası yok bence krem formunu da kullandım normali de

Bende pek memnun kalmadım ya. Rexona’nın şu yeni çıkanlarından aldım, 10 gün oluyor, kesinlikle çok başarılı tavsiye ederim

Mg eksikliği ter kokusu yapabiliyor baktormanızı öneririm. Tuzlu su ile banyo yapın sonra normal su ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…