- 10 Haziran 2017
- 758
- 1.147
- 113
- 31
- Konu Sahibi whitesneaker
-
İnsan teri kokmaz kokan bakteridir bunu. İçin günlük duş rollon onerebilirim clinic vs diye bir marka olan iyi diğer husus ise koltuk altı kili olmamali pamuk olan kumaşlar tercih edilmeli polyster değil ayrıca günlük giydiginizi tekrar giymeyin bunlara özen gosterirseniz misler gibi kokarsiniz bendede koku hassasiyeti çok fazla var isimleri yüzleri hatirlayamam ama koku olunca iyi yada kötu 20 yıl geçse bile unutmam kötü parfümde sevmem kişinin karakteri hakkında yorum yapabiliyorum nasıl koktugu bende iyi veya kötü intiba bırakabiliyor ve inanın bu küçüklüğümden beri varHerkese merhaba
Arkadaşlar ben çok terliyorum ve ter kokuyorum. Burnum çok hassas. Kişisel bakımıma ve roll on kullanmaya özen gösteririm. Ama gelin görün ki günde 2-3 kez roll on tazeliyorum. Sağlıksız biliyorum ama midem bulanıyor.
Eşim de geçen gün akşam iş dönüşü biliyor musun sen ter kokuyorsun dedi ve moralim epey bozuldu. Dahiliye bölümündeki hocaya rutin kontroller için gittiğimde sordum kem küm etti bir gerekçe gösteremedi. Dermatolojiye git gibi bir şey söyledi.
Bu arada geçtiğimiz senelere göre ekstra bir koku problemi yaşıyorum. Ter kokacağım diye ödüm kopuyor. Deodorant, roll on ve temizliği ihmal etmiyorum. Ama kokuyorum.
Kişisel deneyimleriniz nelerdir ? Doktor randevusu alacağım ama ancak bayram dönüşü gidebilirim. Şimdi tatil yolculuğuna çıkacağız tatile gitmek bile geriyor beni. Ne yapsam geçer bu durum
Kullandığınız deodorant markası neHerkese merhaba
Arkadaşlar ben çok terliyorum ve ter kokuyorum. Burnum çok hassas. Kişisel bakımıma ve roll on kullanmaya özen gösteririm. Ama gelin görün ki günde 2-3 kez roll on tazeliyorum. Sağlıksız biliyorum ama midem bulanıyor.
Eşim de geçen gün akşam iş dönüşü biliyor musun sen ter kokuyorsun dedi ve moralim epey bozuldu. Dahiliye bölümündeki hocaya rutin kontroller için gittiğimde sordum kem küm etti bir gerekçe gösteremedi. Dermatolojiye git gibi bir şey söyledi.
Bu arada geçtiğimiz senelere göre ekstra bir koku problemi yaşıyorum. Ter kokacağım diye ödüm kopuyor. Deodorant, roll on ve temizliği ihmal etmiyorum. Ama kokuyorum.
Kişisel deneyimleriniz nelerdir ? Doktor randevusu alacağım ama ancak bayram dönüşü gidebilirim. Şimdi tatil yolculuğuna çıkacağız tatile gitmek bile geriyor beni. Ne yapsam geçer bu durum
Rövanşta olan bir uygulamabu sorunu yaşayan bi arkadaşım botoks yaptırdı ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama doctor veys diye biri var o yapıyor arkadaşımda on da yaptırdı ama yine sağlık açısından değerlendirmek gerek. ve o botoks olayından sonra terleme sorunu bitti
evet öyleymiş arkadaşım çok memnun kaldı terleme sorunu resmen bitti ama tabi herkese yapılmıyordur diye düşünüyorumR
Rövanşta olan bir uygulama
Instagramda bir kac dermatologun akne temizleyicilerin koltukalti kokusuna iyi geldigini soyledigi videolar izledim. Sonra soyledikleri icerikte bir jel aldim. Koltukaltlarimi onunla yikiyorum. Benzoyl Peroxide icerigin adi. Bir de iyi bir antiprespirant kullaniyorum. Hangisi ise yariyor tam bilmiyorum ama terlemiyorum. Gorustugum dermatologa sormustum cok terliyor diye, kullandigin urunun uzerinde muhakkak antiprespirant yazsin demisti.Herkese merhaba
Doktor kısmını bilemiyorum, deotak kullandınız mı hiç?
Revaçta diyecektiniz galibaR
Rövanşta olan bir uygulama
Herkese merhaba
Valla ben liseden beri kullanıyorum domestosum seherim, birkaç kere yanımda yoktu kullanmadım aynı gün koku başladı, vücut da iyice alıştı galiba ürüne. Ama tüyden olabilir evetYa memnun kaldın mı ondan orange? Ben aldım ama memnun değilim sanırım ya ama lazere gidiyorum, ince tüyler oluyor o yüzden işe yaramıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?