- 16 Mart 2019
- 1.539
- 3.228
- 133
- Konu Sahibi whitesneaker
Sivilce jeli ve antiprespirantın ismini yazar mısınız? (buradan sorun olursa özelden de yazarsanız seviniriöm)Benzoyl Peroxide icerigin adi. Bir de iyi bir antiprespirant kullaniyoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sivilce jeli ve antiprespirantın ismini yazar mısınız? (buradan sorun olursa özelden de yazarsanız seviniriöm)Benzoyl Peroxide icerigin adi. Bir de iyi bir antiprespirant kullaniyoru
Ben de gecen yil emzirirken les gibi korkuyordum. Gunde 3 kez yikiyordum. Gittigim yerde lavaboya girip koltuk altlarimi yikadigim coktur. Hormonlar kesinlikle cok etkili. Ben akne temizleyici jel ve stick kullaninca gecti koku.Ben sıfır kokusu olan bir insandım hiç terim kokmazdı hamile kalıp düşük yaptıktan sonra kokmaya başladı hormonlarla mı alakalı bilmiyorum sürekli rollon deodorant kullanıyorum bende
Ben yurtdisindayim, ayni urunler turkiyede yoktur, kucuk butik marketlerden aldim cunku, o nedenle yalnizca etken maddeyi yazdim. (Yine de gorsel ekledim)Sivilce jeli ve antiprespirantın ismini yazar mısınız? (buradan sorun olursa özelden de yazarsanız seviniriöm)
Teşekkür ederimBen yurtdisindayim, ayni urunler turkiyede yoktur, kucuk butik marketlerden aldim cunku, o nedenle yalnizca etken maddeyi yazdim. (Yine de gorsel ekledim)
Klavye hatasıRevaçta diyecektiniz galiba
Benim üst düzey değil ama terleyince kokan bir yapım var gerekli önlemleri alınca koku olmuyor çok fazla.Bende bu konuda aşşırııı takıntılıyım üst düzey yani birçok roll on denedim çoğu pek işe yaramadı şimdi yeni bir tane denedim özel bir üretim çok memnunum artı olarak bol su içmek gerekiyor ve sağlıklı beslenmek bol bitki çayı içmek bunlar çok fazla etkiliyor ter kokusunu artı olarak limonlu su hazırlayıp bir fısfıs şişesine doldurun koltuk altınıza roll ondan önce sürün buzdolabinda muhafaza edin internette koltuk altında koku yapan bakterilere iyi geldiğini okudum çok memnunum artı olarak koltuk altı kararmasına da iyi geldi limonlu su internette yaptıktan sonra suyla yıkayın diyor ama ben yıkamıyrum direk roll on sürüyprum üstüne bunları deneyin bence ama sizinki sağlıksal bir problemde olabilir horomonlarınızla ilgili.Herkese merhaba
Arkadaşlar ben çok terliyorum ve ter kokuyorum. Burnum çok hassas. Kişisel bakımıma ve roll on kullanmaya özen gösteririm. Ama gelin görün ki günde 2-3 kez roll on tazeliyorum. Sağlıksız biliyorum ama midem bulanıyor.
Eşim de geçen gün akşam iş dönüşü biliyor musun sen ter kokuyorsun dedi ve moralim epey bozuldu. Dahiliye bölümündeki hocaya rutin kontroller için gittiğimde sordum kem küm etti bir gerekçe gösteremedi. Dermatolojiye git gibi bir şey söyledi.
Bu arada geçtiğimiz senelere göre ekstra bir koku problemi yaşıyorum. Ter kokacağım diye ödüm kopuyor. Deodorant, roll on ve temizliği ihmal etmiyorum. Ama kokuyorum.
Kişisel deneyimleriniz nelerdir ? Doktor randevusu alacağım ama ancak bayram dönüşü gidebilirim. Şimdi tatil yolculuğuna çıkacağız tatile gitmek bile geriyor beni. Ne yapsam geçer bu durum
Perfume the story of a murder (2006) size bu filmi izlemenizi öneriyorum çok beğeneceğinize eminim kokulara karşı ayrı bir ilginiz var gibi sevgiler…İnsan teri kokmaz kokan bakteridir bunu. İçin günlük duş rollon onerebilirim clinic vs diye bir marka olan iyi diğer husus ise koltuk altı kili olmamali pamuk olan kumaşlar tercih edilmeli polyster değil ayrıca günlük giydiginizi tekrar giymeyin bunlara özen gosterirseniz misler gibi kokarsiniz bendede koku hassasiyeti çok fazla var isimleri yüzleri hatirlayamam ama koku olunca iyi yada kötu 20 yıl geçse bile unutmam kötü parfümde sevmem kişinin karakteri hakkında yorum yapabiliyorum nasıl koktugu bende iyi veya kötü intiba bırakabiliyor ve inanın bu küçüklüğümden beri var
Ben kullandım hatta tam 3 kere şans verdim çünkü kuzenım deli gibi övdü ama hiçbir faydası yok bence krem formunu da kullandım normali deYa memnun kaldın mı ondan orange? Ben aldım ama memnun değilim sanırım ya ama lazere gidiyorum, ince tüyler oluyor o yüzden işe yaramıyor olabilir mi?
Ben kullandım hatta tam 3 kere şans verdim çünkü kuzenım deli gibi övdü ama hiçbir faydası yok bence krem formunu da kullandım normali de
Onu da denedim ama içeriği çok kötü doktorlar uzak durun diyor direk koltuk altındaki gözenekleri tıkadığı için kansere kadar yolu varBende pek memnun kalmadım ya. Rexona’nın şu yeni çıkanlarından aldım, 10 gün oluyor, kesinlikle çok başarılı tavsiye ederim