terleme için driclor kullananlar?

Merhaba acaba sorabildiniz mi eczacıniza.
Benim de kızım aynı dertten muzdarip ama yaşı küçük (15) kullanmasını istemiyorum lakin psikolojik olarak cok yipraniyor
Eğer Konusursaniz 18 yaş altı kız çocuklarının kullanimini da sorar misiniz?

Canım sen ne kadar zamandır kullaniyorsun?
Kızım için düşünüyorum ben de.
Koku yokk ama inanılmaz terliyor o koltuk altından o kadar su nasıl çıkıyor anlamıyorum.
Psikolojik olarak taktı hep kalın büyük sweatlerle geziyor şimdi kış yaza napayimm alacağım galiba.

Yaşadığım durumlar.. gerçekten berbat bir duygu tamamen öz güven kaybı.. bn haziran temmuz gibi eczaneden 50 liraya aldim. Her akşam yatarken ilk önce su ile silip kurulayip sürüyorsunuz ilk kuruyana kadar kasindirioo ama sürekli kullanırsanız faydalı gerçekten.. ama bn arada ter fazla olunca sürüyorum. Koltuk altı için.. bn faydasını gördüm ama batoks düşünüyorum her gece surmeye usenio insan, maddi yönden sıkıntınz yoksa alın bi deneyin kızınız okulda kndini daha kötü hisseder

Sağol canım cevap için.
Aynen çok mutsuz onu Üzgün görmek istemiyorum ama zarar da vermek istemiyorum bile bile..
Galiba alsam daha iyi olacak onun için

Ben eczaciya srdum ve a
Sağol canım cevap için.
Aynen çok mutsuz onu Üzgün görmek istemiyorum ama zarar da vermek istemiyorum bile bile..
Galiba alsam daha iyi olacak onun için

Ben eczaciya srdum ve aldım, zaten eczacı tanıdık önerdi, inanır mısınız ilk defa bu ilaç işe yaradı koltuk altımda. Ellere ayaklara kullanmadim büyük ihtimal batoks ytrcam okulda da sorun yaşardim. Tsrt giyemzdim eğer driclor fayda etmezse batoks yptrin gerçekten zor drum

İnşallah sen de en kısa zamanda kurtulursun canım tahmin ediyordum ama böyle dışardan yorum almak gözümü açtı.

Yorumlar çok önemli . Bnde fikir sahibi olmak amaçlı açtım bu üyeliği

Kusura bakmayın bilgilendirmek için girdiğimde gördüm mesajları. Öncelikle çok güvendiğim eczacıya sordum o bi sordurayım bakalım duymadım hiç böyle bir durum dedi bir kaç gün sonra gittim sordurmuş böyle bir bulguya rastlamamış. Daha sonra başka bir sorunum için cildiyeye gittim gitmişken ona da sordum o da böyle bi durum yarattığını sanmıyorum dedi.Uzun süreli kullanılan bir şey de değil zaten böyle bir etkisi olacağını sanmıyorum dedi. Bunların üzerine bende gittim aldım tabikii çünkü beni de sosyal anlamda çok etkileyen bir durum bu . Doktor ve eczacıdan olumsuz bi yanıt gelmeyince içim rahatladı açıkçası ve dün gece kullanmaya başladım. Sizlerde dilerseniz danışın içiniz rahat etsin isterseniz. Sevgileer

Canım bu terden bende cok çekiyordum özellikle koltukaltı.kafayı yeme seviyesine gelmiştim kışın bile üşüyordum ama koltukaltım su içinde oluyordu.en son terleme sorunlarını araştırırken tereson çıktı karşıma.saglık bakanlıgı onaylı ,kullanıcı yorumlarınada baktım herkes çok memnun.hadi dedim bi bu kaldı ve sonuççç süper ötesi sadece 2 kullanmamda bitmişti ter.tabi duzenli kullanmak gerekiyor.bi şişesi aylarca gidiyor

1 kase ılık suya 2 kaşık tuz atıp koltuk altına uygulayın, kuruyuncada pudra serpin yaziyordu bı yerde. Deneyen var mı acaba?

Ben kullanıyorum çok memnunum ıslaklık koku olmuyor etrafımda aynı sorunu yaşayanlara da önermiştim herkes memnun yıllardır kullanıyorum dahiliye dr u bi arkadaş önermişti

Driclor için haricen kullanir yaziyor zararli olsa yazmazlardi herhalde. Bir de antıperspırantların zararsiz oldugu yaziyor nette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…